Ieder dossier is maatwerk

ZWS Incasso_ieder dossier maatwerk

Ieder dossier is maatwerk

U kent uw klant het beste. Daarom gaan wij altijd met u in overleg over de meest geschikte manier om de openstaande vordering te incasseren. Hoe heeft het voortraject eruit gezien, is het verstandig om hem vriendelijk te benaderen of juist streng(er)? En is een telefonische benadering of juist per email beter? Samen met u bekijken we de beste methode van benadering. Hiermee vergroten we de kans op snel incasseren van uw vordering.

ZWS incasso werkt niet met een vast incassotraject voor iedere zaak. Wij stemmen met onze opdrachtgevers af wat zij zelf al doen op het gebied van debiteurenbeheer. Vervolgens stelt ZWS Incasso zich op als verlengstuk van het interne proces. Zo zijn wij van toegevoegde waarde. In feite bepaald de debiteur hoe ons incassotraject verloopt. Wij hebben als doel ieder dossier in de minnelijke fase te incasseren. Indien dit niet mogelijk (b)lijkt, zullen wij onze opdrachtgever adviseren het traject gerechtelijk voort te zetten. Het is aan de debiteur of hij/zij het zo ver laat komen. ZWS incasso is uw partner in zowel de minnelijke als ook de gerechtelijke fase. Zo heeft U 1 adres voor het gehele incassotraject.

 ×