ZWS Incasso en de MAIN Energie Business Challenge

ZWS Incasso_MAIN Energie Business Challenge

ZWS Incasso en de MAIN Energie Business Challenge

ZWS Incasso, het incassobureau gevestigd in Almere, is nauw betrokken bij de MAIN Energie Business Challenge. Dit, vanuit Almere georganiseerde, evenement staat volledig in het teken van netwerken, gezelligheid en geld op halen voor het goede doel. Dit sluit naadloos aan bij hetgeen ZWS Incasso belangrijk acht.

Onze directeur, Dennis Plas, is tevens bedenker en mede organisator van de MAIN Energie Business Challenge. De MAIN Energie Business Challenge is een jaarlijks evenement met als doel geld op te halen voor een goed doel. Dit initiatief vindt zijn oorsprong in Almere waar een groep ondernemers, met Dennis Plas als initiatiefnemer, de handen ineensloeg om samen een zakelijk evenement te organiseren en tegelijkertijd iets te doen voor het goede doel. Inmiddels is dit evenement vanuit Almere uitgegroeid tot een nationaal evenement en zijn er deelnemers en sponsoren uit heel Nederland aangesloten.

Op 25 oktober is de 4e editie van de MAIN Energie Business Challenge gelanceerd. Vanaf dan kunnen mensen zich inschrijven om, met een zelf te vormen team, deel te nemen aan de Challenge. Als team probeer je zo veel mogelijk geld te op te halen door middels van het werven van sponsoren. Deze sponsoren haal je, bijvoorbeeld, uit je (zakelijk)netwerk, bij familie en/of bij vrienden. Het team dat het meeste geld ophaalt, wint de Challenge.

De MAIN Energie Business Challenge wordt afgesloten met een 3-daagse autoreis naar een buitenlandse bestemming. Tijdens de 4e editie zal de reis gaan naar het Franse Reims. Alle deelnemers vertrekken op donderdag 28 maart in alle vroegte in hun met sponsors bestickerde auto’s vanaf de Grote Markt in Almere. Op 30 maart reizen we terug, en zullen alle deelnemers feestelijk worden onthaald op de Grote Markt in Almere met onder andere een optreden van Ali B! Tijdens de 3e editie is er ruim € 80.000 opgehaald voor Stichting Opkikker.

Het goede doel voor 2019 is Stichting Make a Wish. Deze stichting zorgt ervoor dat jonge patiënten hun allerliefste wens kunnen realiseren. Hiermee geven zij de patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht tijdens een moeilijke periode.

Kijk voor meer informatie op www.businesschallenge.eu

 1
Goedendag. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?
Powered by