Wees klaar voor de wereld van morgen en de weg naar maximaal succes!

Wees klaar voor de wereld van morgen en de weg naar maximaal succes!

Als u besluit om ons incassobureau in Almere in de hand te nemen, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat het openstaande bedrag zo spoedig mogelijk betaald wordt. Dit doen wij op een manier waarbij er geen afbreuk gedaan wordt aan de goede relatie tussen u en uw klant. Wij proberen te allen tijde met persoonlijkheid en vriendelijkheid de goede relatie in stand te houden.

Het beste moment om een incassobureau in te schakelen, is het moment waarop u nog geen last heeft van wanbetaling. U heeft dan alle tijd om in gesprek te gaan met verschillende incassopartijen, om op die manier een weloverwogen keus te maken. Morgen kan de wereld er heel anders uit zien. Welke type dienstverlening past bij u, en bij uw bedrijf? No cure, no pay? Abonnementen? Betalen per zaak? De verschillen lijken alleen van invloed op de kosten, maar de verschillen zitten hem in de kwaliteit. Een abonnementsvorm geeft wellicht een fijn gevoel. Geen omkijken meer, en op het moment dat de behoefte er is, weet je wat de kosten zijn. Echter; die kosten zijn er ook als de behoefte er niet is. No cure, no pay; Het incassobureau gaat voor je aan de slag, en als het ze niet lukt de vordering geïncasseerd te krijgen, dan kost het je niets. Incasseren ze het wel? Dan betaal je vaak stevige percentage’s aan kosten. Daarnaast gelden er verschillende voorwaarden waardoor de transparantie verdwijnt.

ZWS Incasso werkt op de meest transparantie wijze. Geen no cure, no pay met allerlei voorwaarden en kostentechnische afwegingen vanuit het incassobureau. Geen onnodige abonnementen die ook bij geen gebruik geld kosten. Bij ZWS Incasso gaan wij uit van succes. ZWS Incasso ziet iedere dossier als een zaak apart. Bij ons is iedere zaak een belangrijke zaak. Geen standaard workflow, maar een persoonlijke behandeling en benadering per dossier. Maximaal succes is waar ZWS voor staat. Wij vertrouwen op onze eigen kracht en kwaliteit. Mede daarom werken wij niet met abonnementen of op basis van no cure, no pay.
Eerlijke tarieven voor het beste resultaat. En het resultaat is wat telt. Niet waar?

Wees ook klaar voor de wereld van morgen en kies voor de weg naar maximaal succes. Kies voor ZWS.

 



×