ZWS Incasso: Altijd bereikbaar!

ZWS Incasso_Chat via whatsapp

ZWS Incasso: Altijd bereikbaar!

ZWS Incasso is altijd bereikbaar. Heb je vragen of het inschakelen van een incassobureau, de hoogte van de incassokosten, vragen over onze dienstverlening of wil je weten wat je rechten en plichten zijn, maar komt bellen je vaak slecht uit? Chat dan met ons via Whats-app! Klik op onze website op het Whats-app icoontje, en stel je vraag. Wij antwoorden snel, en ondertussen kun je gewoon door met je werk. Handig toch?

ZWS Incasso denkt met je mee

Wij kunnen ons voorstellen dat contact opnemen soms lastig uitkomt, en dat daardoor bepaalde zaken blijven liggen. Stuur ons een bericht wanneer het je schikt, en wij antwoorden zo snel als mogelijk. Vervolgens lees je dit bericht wanneer het je schikt, en zo kost het contact met ons het minste tijd. Uiteraard is het soms handiger om daarna alsnog telefonisch contact te hebben. In dat geval kunnen wij een concrete tijd met u afspreken. Dit kan ook in de avond!

Als incassobureau is het voor ons belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Ben je schuldenaar en wil je met ons een betalingsregeling afspreken, maar kun je ons lastig bereiken, bijvoorbeeld door dat je veel aan het werk bent? Ook dat is voor ons geen probleem! Stuur ons een berichtje, en wij reageren zo snel als mogelijk.

Privacy

Bij ZWS Incasso, het incassobureau dat meedenkt, hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. Wij zullen niet zomaar dossierinhoudelijk chatten via Whatsapp. Wij voeren de nodige controle’s uit om zeker te weten met wie wij spreken. Bestaande opdrachtgevers kunnen hun dossier online volgen via ons klantenportaal.

Klantenportaal

Heb je vragen over je lopende zaken, wil je een nieuw dossier aanbieden, of heb je vragen en wil je ons die stellen? Gebruik dan ons klantenportaal. Heb je daar geen toegang tot? Neem dan contact met ons op! Wij maken dan een online omgeving aan en zorgen dat je je zaken online kunt volgen. Dit portaal is 24 uur per dag en 7 dagen per week te gebruiken. In feite zijn wij zo dus altijd bereikbaar!

Ga snel naar onze contactpagina.×