ZWS Incasso ondersteunt Sporting Almere met het innen van achterstallige contributie betalingen

ZWS Incasso_Sporting Almere

ZWS Incasso ondersteunt Sporting Almere met het innen van achterstallige contributie betalingen

Voor een voetbalclub, zoals Sporting Almere, is de contributie een belangrijke vorm van inkomsten. Zodra (veel) leden de contributie niet voldoen, kan dit voor de sportvereniging grote gevolgen hebben.

ZWS Incasso ondersteunt sportverenigingen op het gebied van het incasseren van deze gelden. Wij snappen het belang van het innen van de gelden, en het behouden van de leden. Daarnaast zorgt ZWS Incasso er voor dat een deel van de kosten die de club aan ons maakt, terugstroomt door middel van een sponsoring. Dat is samenwerken en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Heeft jou sportvereniging ook last van wanbetaling? Neem dan direct contact met ons op via 036-260 260 2.1
Goedendag. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?
Powered by