ZWS Incasso ondersteunt Sporting Almere met het innen van achterstallige contributie betalingen

ZWS Incasso_Sporting Almere

ZWS Incasso ondersteunt Sporting Almere met het innen van achterstallige contributie betalingen

Voor een voetbalclub, zoals Sporting Almere, is de contributie een belangrijke vorm van inkomsten. Zodra (veel) leden de contributie niet voldoen, kan dit voor de sportvereniging grote gevolgen hebben.

Sporting Almere

Sporting Almere is de jongste voetbalvereniging van Almere en is ontstaan uit een doorstart van de voormalige clubs FC Omniworld en Almere City amateurs. De oprichters van Sporting Almere vinden dat een vereniging in deze tijd niet alleen kan worden aangestuurd door een bestuur. Er zijn meerdere handen nodig om de activiteiten zo goed mogelijk te organiseren en uitvoeren, al helemaal omdat mensen in deze tijd steeds minder kiezen voor een rol als vrijwilliger.

Het bestuur en management van Sporting Almere zijn allen vrijwilligers dus gedurende de week en het weekend beperkt beschikbaar. Indien u contact zoekt met een van de bestuursleden houdt u er dan rekening mee dat het beantwoorden van uw e-mail, tekst, of telefoonbericht enkele dagen kan duren. U kunt natuurlijk ook een voicemail achterlaten, dan belt het betreffende bestuurslid u zo snel mogelijk terug. Voor het overige gelieve de volgende richtlijnen te hanteren wie waarvoor te benaderen.

Wanbetaling

ZWS Incasso ondersteunt sportverenigingen op het gebied van het incasseren van deze gelden. Wij snappen het belang van het innen van de gelden, en het behouden van de leden. Daarnaast zorgt ZWS Incasso er voor dat een deel van de kosten die de club aan ons maakt, terugstroomt door middel van een sponsoring. Dat is samenwerken en maatschappelijk verantwoord ondernemen.+

Ondertussen heeft ZWS Incasso voor meerdere sportverenigingen incassowerkzaamheden verricht. Wij snappen dus het belang van een goed incassotraject en begrijpen hoe wij met de leden om moeten gaan. Wanneer wij aanhaken, kan per sportvereniging verschillend zijn.

Heeft jou sportvereniging ook last van wanbetaling? Neem dan direct contact met ons op via 036-260 260 2.×