Aftermovie van de MAIN Energie Business Challenge 2019 online!

ZWS Incasso_Aftermovie MAIN Energie Business challenge

Aftermovie van de MAIN Energie Business Challenge 2019 online!

Vandaag is de aftermovie van de MAIN Energie Business Challenge online gekomen. Onze directeur is tevens organisator van dit evenement, en ZWS Incasso is trots om als bedrijf betrokken te mogen zijn bij dit evenement.

MAIN Energie Business Challenge

De MAIN Energie Business Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement met als grootste doel: Geld inzamelen voor het goede doel. 2019, waarin dit evenement voor de 4e keer werd georganiseerd, stond volledig in het teken van Make-a-Wish. Energie leverancier MAIN Energie heeft zich als hoofdsponsor aan het evenement verbonden, wat mede heeft gezorgd voor de enorme groei van dit evenement.  Dit jaar heeft de Business Challenge ruim € 86.000 opgeleverd voor Make-a-wish Nederland.

ZWS Incasso en de MAIN Energie Business Challenge

Onze directeur is mede organisator van de MAIN Energie Business Challenge. ZWS Incasso is dan ook nauw betrokken bij dit evenement, en deelt dit dan ook vol trots. Ook dit jaar hebben zowel ZWS Incasso als ZWS Recruitment bijgedragen door als team mee te doen met dit evenement. Met een mooie afsluitende reis naar het Franse Reims is de Business Challenge eind maart afgesloten. Het eindfeest op de Grote Markt in Almere, met onder andere optredens van Ali B, Wesly Bronkhorst en Roy Oostwegel hebben wij met zijn allen een fantastisch feest gevierd.

ZWS Incasso vormde dit jaar samen met Roderik Goores, van Concept Catering, een team.

MAIN Energie Business Challenge 2020

Ook in 2020 wordt er een MAIN Energie Business Challenge georganiseerd. En omdat dit de 5e editie betreft, zal dit een speciale editie zijn. Ook bij deze editie is ZWS Incasso betrokken en zal ook weer een team vormen. Welk doel zal worden gesteund is door de organisatie van de MAIN Energie Business Challenge nog niet bekend gemaakt, maar wij hopen nu alvast dat we de opbrengst van dit jaar kunnen overtreffen.

Aftermovie 2019

Ben jij benieuwd naar het evenement? Kijk dan voor meer informatie op de facebookpagina van de Business challenge: https://www.facebook.com/BusinessChallengeAlmere/

Hier kun je de aftermovie bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=vMPr14sUqBg&feature=youtu.be

 ×