License Partners werkt naar volle tevredenheid samen met ZWS Incasso

ZWS Incasso_License Partners

License Partners werkt naar volle tevredenheid samen met ZWS Incasso

Het bedrijf License Partners was niet tevreden met de samenwerking met een groot incassobureau. De samenwerking liep niet soepel en de resultaten bleven achter. Daarom is License Partners op zoek gegaan naar een nieuwe incasso partner, en deze hebben zij gevonden in ZWS Incasso

License Partners

Onze odrachtgever, License Partners B.V. is, sinds 2011, de toonaangevende partij in de Benelux die volledig gespecialiseerd is in de overdracht van gebruikte Microsoft® licenties (Open Licenties (OLP) cq Volume Licenties. License Partners levert vrijwel alle Microsoft volume licenties uit voorraad. Van Office 2007 tot Office 2019 en van Windows Server 2008R2 Standard tot Windows Server 2019 Datacenter.

Sinds haar oprichting heeft License Partners een exponentiële groei doorgemaakt en levert inmiddels tweedehands Microsoft licenties aan een verscheidenheid aan organisaties variërend van multinationals tot overheidsinstanties en van MKB tot zorginstellingen.

Werken met gebruikte of tweedehands Microsoft licenties levert een directe,  aanzienlijke besparing op binnen uw IT-budget. License Partners biedt gebruikte Microsoft software licenties aan die zijn overgedragen door organisaties die er geen gebruik meer van maken. Aan onze licenties zitten geen restricties en zijn 100% wettelijk toegestaan. Door onze gebruikte licenties in te zetten heeft u de volledige software tot uw beschikking tegen een gereduceerd tarief.

Incassopartner

Voor een partij als License Partners B.V. is een degelijke samenwerking met een incassobureau van groot belang. De belangen bij licenties zijn groot en de bedragen lopen al snel in de duizenden euro’s. Dat betekent dat het risico, op het moment dat er niet wordt betaald, direct hoog is. Een adequate aanpak is dan ook van het grootste belang.

ZWS Incasso snap wat er nodig is, en behartigt het belang van onze opdrachtgever. Wij vormen een verlengstuk van de financiële administratie, en nemen daarmee werk, zorg en irritaties uit handen.

Wil jij weten wat ZWS Incasso voor jouw organisatie kan betekenen? Werk je wel al samen met een incassobureau, maar vraag je je af of zij jouw zaken wel als beste behartigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wees klaar voor de wereld van morgen en de weg naar maximaal succes.

 

 

 ×