ZWS Incasso in het najaar te zien op SBS6

ZWS Incasso te zien op SBS6

ZWS Incasso in het najaar te zien op SBS6

In het najaar zal ZWS Incasso, het incassobureau dat gevestigd zit in Almere maar landelijk actief opereert, te zien zijn in een nieuw programma van SBS6.

Onlangs zijn wij benaderd door SBS6. Zij zijn, voor een televisie format,  op zoek naar een incassobureau met een andere visie dan veel van de andere incassobureau’s hebben. Door onze uitingen op Social Media zijn wij hen opgevallen. Na een paar gesprekken is de samenwerking beklonken.

ZWS Incasso zal onder andere vertellen wat hen onderscheid van andere partijen. Tevens zullen wij vertellen en laten zien wat onze werkwijze is en waarom onze werkwijze succesvol is. Daarnaast zullen wij vertellen hoe wij de toekomst van de incassobranche zien en wat er volgens ons anders zou moeten.

De komende tijd zullen wij meer delen over onze deelname aan dit programma.1
Goedendag. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?
Powered by