ZWS Incasso denkt ook aan je gezondheid

ZWS Incasso denkt ook aan je gezondheid

ZWS Incasso denkt ook aan je gezondheid

Naast dat wij iedere maandag starten met een weekstart, wordt er iedere maandag vers fruit geleverd op ons kantoor. Dit fruit is niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze gasten. Zo denken wij ook aan je gezondheid!

De gezondheid en conditie van onze medewerkers is voor ons van groot belang. Hoe fitter onze mensen, hoe fanatieker zijn alle zaken behartigen. Omdat wij onze klanten erg waarderen, kunnen ook onze klanten het overheerlijke fruit gebruiken. Iedere maandag wordt er een mand vers fruit geleverd, zodat we de week goed kunnen starten.

Uit onderzoek blijkt dat werknemers het prettig vinden dat er aandacht is voor hun welzijn: 50 procent van de ruim 1.100 ondervraagde medewerkers geeft aan dat ze het belangrijk vinden dat hun werkgever tijd en geld besteedt aan gezondheid en vitaliteit. 26 procent noemt het zelfs zeer belangrijk.

Gezond en fit personeel zorgt voor tevreden personeel. Mede daardoor is ons ziekteverzuim veel lager dan het landelijk gemiddelde. Dit komt uiteindelijk de kwaliteit van onze dienstverlening ten goede.1
Goedendag. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?
Powered by