Swart Advocaten en ZWS Incasso slaan de handen ineen en openen gezamenlijk een adviesloket

ZWS Incasso_Corona-loket swart advocaten (4)

Swart Advocaten en ZWS Incasso slaan de handen ineen en openen gezamenlijk een adviesloket

In deze onrustige tijden staat de markt volledig op zijn kop. Er heerst paniek en onzekerheid, wat we allemaal kunnen begrijpen. Hoe graag we elkaar ook snappen en willen helpen, we moeten ook voor ons zelf zorgen. Gegeven opdrachten worden geannuleerd of uitgesteld, toegezegde deals zijn van de baan en mogelijk worden facturen niet meer (tijdig) voldaan. Er is een dunne lijn tussen wenselijk en noodzakelijk. Maar we moeten allemaal aan onze toekomst denken, zowel op korte als op de langere termijn. Daarom openen ZWS Incasso en Swart Advocaten nu tijdelijk een adviesloket.

Voor  juridische vraagstukken op het gebied van overeenkomsten, Algemene Voorwaarden en geschillen die de cashflow beïnvloeden, openen ZWS Incasso en Swart Advocaten nu tijdelijk een adviesloket. Deze is speciaal voor ondernemers die last hebben van de gevolgen van de Coronacrisis. Op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur kun je voor vragen en kwesties contact opnemen met ZWS Incasso. Aan de hand van dit gesprek beoordelen wij de situatie en en mogelijkheden. Voor de juridische vragen schakelen wij met Swart advocaten en plegen overleg. Vervolgens beoordelen wij of en hoe wij kunnen helpen, en wat dat ongeveer zal kosten. Het eerste uur advies, dat start bij het gesprek met ZWS Incasso is geheel kosteloos. Pas bij een vervolgafspraak met ZWS Incasso en/of Swart Advocaten zullen wij kosten rekenen.

Veel voorkomende vraagstukken

Worden je opdrachten plots geannuleerd? Worden facturen niet (tijdig) voldaan? Twijfel je of je Algemene Voorwaarden goed genoeg zijn voor de huidige situatie? Twijfel je of je geld mag rekenen voor opzeggingen en annuleringen, heb je vragen over de wijze waarop overmachtsbepalingen in contracten en algemene voorwaarden in de praktijk toepasbaar zijn? Neem dan contact op met het adviesloket van ZWS Incasso en Swart Advocaten voor advies en eventuele bijstand. Het eerste uur advies wordt niet in rekening gebracht.

Bel het adviesloket

Neem voor het adviesloket telefonisch contact op met ZWS incasso, via telefoonnummer 036-260 260 2, keuze 1. Stuur ons een e-mail of gebruik het contactformulier op onze website. Contact via Whats-app kan en mag natuurlijk ook.

Contact×