Samenwerking ZWS Incasso en Terello een succes

ZWS Incasso_Samenwerking ZWS Incasso en Terello een succes

Samenwerking ZWS Incasso en Terello een succes

Sinds 2019 bestaat er een samenwerking tussen Terello en ZWS Incasso. Terello is een dienstverlener op het gebied van mobiele telefoon- & tabletreparatie. Terello komt bij jou op locatie je toestel repareren en gebruikt alleen onderdelen van de beste kwaliteit.

Samenwerking ZWS Incasso en Terello

Omdat Terello in het verleden vaak bleef zitten met onbetaalde facturen, besloten zij om particulieren niet meer achteraf te laten betalen. Dat is natuurlijk hartstikke zonde van de potentiële klanten die je daarmee weigert. Om deze markt toch te bedienen zijn Terello en ZWS incasso een proefsamenwerking gestart. Deze is erg succesvol gebleken.

Betalen op factuur

Door teleurstellingen uit het verleden, heeft Terello op een zeker moment besloten om mensen en bedrijven niet meer achteraf te laten betalen. Zonde! Want dat betekent dat je mogelijk een aantal klanten uitsluit, die je anders wel had kunnen bedienen. Maar als je een paar keer bent teleurgesteld, is het begrijpelijk dat je voorzichtig wordt.

Door de samenwerking met ZWS Incasso aan te gaan, durft Terello haar klanten weer op achteraf betalen te bedienen. Vooral voor bedrijven en ondernemers is dit wenselijk, omdat zij niet altijd direct over de zakelijke pinpas beschikken. Ook voor Terello is het fijn om niet direct Nee te hoeven verkopen bij dergelijke vragen.

Verhoging omzet

 

Voor Terello betekent deze samenwerking dus een verhoging van de omzet. Waar in het verleden een klant niet werd bediend die achteraf wilde betalen, kan dat nu wel. Het voordeel is dus niet alleen dat onbetaalde facturen worden geïncasseerd, het zorgt er ook voor dat er een andere groep klanten kan worden bediend. Het voordeel werkt dus meerdere kanten op, en dat is extra fijn.

Natuurlijk worden de meeste facturen tijdig en probleemloos voldaan. Maar mocht een klant onverhoopt de rekening niet betalen, dan pakt ZWS Incasso deze zaak direct op.

Wil jij op locatie je telefoon of tabblet laten repareren? Ga dan naar: https://www.terello.nl/×