ZWS Incasso aangehaakt bij VBA-Crisisteam

ZWS Incasso_VBA-Crisisteam

ZWS Incasso aangehaakt bij VBA-Crisisteam

In de afgelopen weken is het VBA-Crisisteam, dat bestaat uit betrokken leden van de VBA die elkaar willen bijstaan en helpen in deze moeilijke tijd, flink uitgebreid. Ook ZWS Incasso is aangehaakt bij het VBA-Crisisteam. ZWS Incasso is er voor de ondernemer.

VBA-Crisisteam

Het VBA, Vereniging Bedrijfskring Almere, heeft de afgelopen weken een crisisteam geformeerd. Dit crisisteam, dat bestaat uit verschillende Almeerse ondernemingen, probeert gezamenlijk de overige leden bij te staan. ZWS Incasso is daarnaast ook met Swart Advocaten een adviesloket gestart. Daarover kun je hier meer lezen.

ZWS Incasso en de Coronacrisis

ZWS Incasso staat zo veel mogelijk ondernemers en ondernemingen bij in deze bizarre tijden. Omdat we momenteel met een zeldzame situatie te maken hebben, is er nog niet op alle vragen een antwoord. Dat zorgt voor onzekerheid en lastige situaties. ZWS Incasso probeert zoveel mogelijk mee te denken in de oplossing van de problemen. Door snel te schakelen met Swart Advocaten, kunnen wij snel een degelijk advies geven. Veel situaties hebben te maken met de Algemene Voorwaarden of andere gemaakte afspraken. Wij zijn dan ook verheugd dat er veel advocatenkantoren zijn aangesloten bij het VBA-Crisisteam. Wacht niet te lang met het stellen van je vragen. Neem tijdig contact met ons op en vraag om hulp.

Wees voorbereid

Momenteel staan wij  aan de vooravond van een heuse crisis. Hoe de huidige situatie zich verder ontwikkelt, weet niemand. In een eerder stuk hebben wij daar al meer over geschreven, en ook de nodige adviezen gegeven. Wij adviseren dan ook dit stuk over het voeren van Debiteurenbeheer tijdens de crisis, en dit stuk, dat over het feit gaat dat je manier van factureren mogelijk verandert als je dienstverlening verandert, gaat.

Een goed begin is het halve werk. Goed voorbereid zijn op wat er gaat komen, is van levensbelang. Het beste moment om over je debiteurenbeheer en incassoproces na te denken, is op het moment dat je er nog niet mee te maken hebt.

Neem dus vandaag nog contact met ons op, en vraag om advies!×