Uitnodiging! Kennissessie: Help mijn klanten betalen niet?!

ZWS Incasso_kennissessie

Uitnodiging! Kennissessie: Help mijn klanten betalen niet?!

In samenwerking met Almere City FC en Swart Advocaten organiseert ZWS Incasso, op donderdag 8 oktober 2020, een kennissessie: Help, mijn klanten betalen niet?!

Help, mijn klanten betalen niet?!

Juist in deze tijd verdiend het debiteurenbeheer extra aandacht en ontstaan er veel vragen over klanten die niet betalen. Tijdens deze kennissessie nemen ZWS Incasso en Swart Advocaten je mee in onze kijk op deze problematiek en delen we praktijkvoorbeelden met “best practises” voor alle aanwezigen.

Swart Advocaten

Swart Advocaten Almere is een advocatenkantoor dat zich in het centrum van Almere Stad gevestigd heeft. Het kantoor bestaat uit twee advocaten: mr. J.B.M. (Barry) Swart en mr. U. (Ulysse) Ellian.

Swart Advocaten Almere werkt daarnaast samen met bedrijven en instellingen in de verzuimbegeleiding, de bancaire sector, accountancy en hypotheekadvies. Daarnaast onderhoudt Swart Advocaten Almere banden met advocaten in andere disciplines van het recht. Zodoende kan Swart Advocaten Almere te allen tijde zorgen voor een situatie waarin u de bijstand verkrijgt die in uw specifieke situatie noodzakelijk is.

Swart Advocaten Almere is 24/7 bereikbaar via e-mail of (mobiele) telefoon. Samen met u zal Swart Advocaten Almere uw zaak juridisch duiden en vervolgens in overleg komen tot de juiste en meest adequate aanpak van uw zaak. Zo weet u altijd waar u als klant aan toe bent en heeft u daarop invloed. Het tarief wordt te allen tijde afgestemd op de aard van uw zaak. Daarnaast verricht Swart Advocaten Almere overigens werkzaamheden via gesubsidieerde rechtsbijstand van overheidswege.

ZWS Incasso

Met een incassotraject van ZWS Incasso – hét incassobureau uit Almere met een landelijke dekking – worden de facturen voor uw geleverde diensten altijd op tijd betaald en blijft de goede relatie met uw klant behouden.

Een flexibel incassotraject waarin de band met uw klant centraal staat vinden wij belangrijk. Samen met u zorgen we ervoor dat uw debiteuren snel betalen; hoe klein of groot het openstaande bedrag ook is.

Kennissessie

Omdat kennisdelen belangrijk is, zeker in tijden als deze, hebben Almere City FC, Swart Advocaten en ZWS Incasso de handen ineengeslagen.

Op donderdag 8 oktober bent u vanaf 16:00 uur welkom in de Business Lounge van Almere City FC. Omstreeks 17:30 uur vindt er aansluitend een borrel plaats, waarna de kennissessie rond 18:00 uur eindigt.

Aanmelden kan via de Businessclub App, of per e-mail via: commercie@almerecityfc.nl

Het minimale aantal deelnemers voor deze kennissessie is 10 personen.×