ZWS Incasso met reclamespot te horen op Easy FM

ZWS Incasso_Easy FM

ZWS Incasso met reclamespot te horen op Easy FM

Sinds kort is ZWS Incasso met een reclamespot te horen op Easy FM, het radiostation van Almere. En daar zijn wij enorm trots op.

ZWS Incasso op de radio met reclamespot

ZWS Incasso heeft gekozen voor een radiospot op Easy FM. Easy FM is het radiostation van Almere, en biedt een platform voor Almeerders, organisaties en bedrijven om naar een grote doelgroep te communiceren. Tevens is de omroep, naast de lokale krant, het enige informatie medium naar een groot publiek. De omroep werkt mee aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

De professionaliteit, kwaliteit en gedachtegoed van deze zender in combinatie met het grote bereik dat zij hebben en de ondernemersgeest, maakt dat ZWS Incasso niet kan achterblijven met een radiospot.

Easy FM

Iedere werkdag zijn er Talkshows vanaf locatie waar onderwerpen als Politiek, Cultuur, Sport, Economie en Maatschappij de revue passeren. Dagelijks tussen 07.00 – 24.00 uur is er lokaal en landelijk nieuws te horen op de hele en halve uren.
EASY 95.5 FM kent een aantal bekende programmamakers, waaronder: Jan van Veen, Edvard Niessing, Ron Bisschop, Marc van Amstel, Mart van de Stadt, Luc van Rooij, Stefan Brau, Bart van der Molen en Martin Stoker.

Tevens zijn de voetbalwedstrijden van Almere City FC live te volgen via de zender. Ook met Almere City FC hebben wij een samenwerking.

Samenwerkingen

ZWS Incasso en de radiozender hebben een aantal gezamenlijke samenwerkingen. Dit zorgt er voor dat we op verschillende manieren de krachten bundelen. Zo werk de zender samen met Ons Almere. Ook ZWS Incasso werkt samen met Ons Almere. Los van dat wij, indien nodig, incassokwesties voor deze krant behandelen, zijn wij ook ambassadeur, schrijven wij maandelijks een column en bieden wij de puzzel-winnaars prijzen aan. Hierover later meer.

Luister live naar Easy FM: https://easyfm.nl/popup-player/×