Deurwaarder Almere

Via ZWS Incasso te Almere schakelt u snel een professionele deurwaarder in. ZWS Incasso is gespecialiseerd in het incasseren van B2B- en B2C-vorderingen waarbij we de goede relatie tussen u en uw klant, voor zover hier nog sprake van is, respecteren en in stand proberen te houden.

Wij proberen altijd eerst om het openstaande bedrag zonder juridische stappen te verkrijgen. Wanneer dit niet mogelijk is, behoort een gerechtelijk incassotraject met een deurwaarder of advocaat tot de mogelijkheden. Door ons landelijke netwerk met professionele deurwaarders en advocaten zijn wij niet alleen operatief in Almere, maar ook in de rest van het land.

Waarom een deurwaarder via ZWS Incasso?

  • Deurwaarder in de regio Almere inschakelen
  • Groot, landelijk netwerk aan professionele deurwaarders
  • Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling
  • Persoonlijke en professionele aanpak
  • Wij werken voor B2B en B2C

ZWS Incasso incasseert op een maatschappelijk verantwoorde wijze. 1 adres voor het gehele proces.

Een gerechtelijk deurwaarderstraject starten

Het inschakelen van een deurwaarder kan een keuze zijn. Aan een gerechtelijk deurwaarderstraject gaan vaak nog een aantal stappen vooraf. Als u ZWS Incasso inschakelt om een openstaande vordering te incasseren, zullen wij altijd eerst bepalen of er tot op heden voldoende inspanning is gepleegd om de vordering betaald te krijgen. Het is het prettigst als de klant (de debiteur) de vordering betaalt zonder dat er juridische stappen nodig zijn. Een vervolg via een deurwaarder zou de laatste stap moeten zijn voor een gang naar de rechter. ZWS Incasso verzorgt het traject van A tot Z en voorziet u van advies.

Kosten van onze deurwaardersdiensten

De kosten van een deurwaarderstraject zijn van een aantal factoren afhankelijk en kunnen dus per geval verschillen. Voordat een vordering het deurwaarderstraject ingaat, zal ZWS Incasso een kostenindicatie met u delen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

1. Debiteur informeren

Voordat een deurwaarder wordt ingeschakeld om uw vordering te incasseren, kijken wij eerst of er in het voortraject voldoende inspanning is geleverd om het bedrag betaald te krijgen en of het zinvol is om nog de nodige handelingen te verrichten. Voor vorderingen die nog niet bij ons in behandeling waren, informeren wij de debiteur per brief dat de vordering bij ZWS Incasso in behandeling is en binnen welke termijn betaald moet worden.

2. Incassotraject starten

Betaalt de debiteur niet na het versturen van de informerende brief? Wij zetten het incassotraject voort en gaan over op het benaderen van uw klant. Dit doen wij door te bellen, te mailen en brieven te sturen. Met adequate opvolging proberen wij uw vordering zo snel mogelijk te incasseren. Via ons online klantenportaal blijft u realtime op de hoogte van uw lopende dossiers. Het portal is 24/7 bereikbaar.

3. Gerechtelijk traject: deurwaarder inschakelen

Het komt wel eens voor dat een debiteur na herhaaldelijke pogingen nog niet betaalt. U kunt ervoor kiezen om in dat geval een gerechtelijk traject te starten via een deurwaarder of advocaat. In zowel het buitengerechtelijke als het gerechtelijke traject staan wij u graag bij met gedegen advies.

Landelijk opererende deurwaarders vanuit Almere

ZWS Incasso houdt kantoor in Almere en opereert landelijk op het gebied van deurwaarderstrajecten. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of een andere stad, wij opereren er. Ondanks dat het zelden voorkomt, zijn wij met ons uitgebreide netwerk van professionele deurwaarders in staat om vrijwel alle openstaande bedragen vanuit minnelijke trajecten alsnog te incasseren met een deurwaarderstraject.

ZWS Incasso verzorgt het complete deurwaarderstraject van A tot Z. Uw vaste contactpersoon houdt u regelmatig op de hoogte van de vordering, zodat u altijd weet wat de status is. U kunt bovendien inloggen op ons klantenportaal en de huidige status 24/7 inzien.

Kenmerken van onze deurwaarders

  • Efficiënt: met een kant-en-klaar dossier kan de deurwaarder aan de slag
  • Effectief: netwerk van ervaren en professionele deurwaarders
  • Transparant: u ontvangt een kostenindicatie en tussentijdse statusupdates
  • Volledige ontzorging: het traject van A tot Z geregeld door een vaste tussenpersoon

Een deurwaarder via ZWS Incasso inschakelen

Als u een deurwaarder via ons kantoor in Almere wilt inschakelen, dan kunt u ons bereiken via het nummer 036 260 260 2 of
een e-mail sturen naar incasso@zwsgroep.nl. Ook voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Adresgegevens

ZWS Incasso B.V.
Kabelstraat 1
1322 AD Almere

T. 036 260 260 2
E. incasso@zwsgroep.nl

×