Over ZWS Incasso

Beperken en voorkomen zijn de sleutelbegrippen bij incasso. ZWS Incasso beschouwt elke incasso-opdracht als een zaak apart en is aantonend een factor van belang voor grotere en kleinere ondernemingen en wordt als vaste partner betrokken bij hun Credit Management.

ZWS Incasso neemt de rol als verlengstuk van uw organisatie in en verplicht zichzelf tot het beste. Tot de meest heldere en eerlijke communicatie en het vastleggen en uitvoeren van afspraken en verslaglegging. ZWS Incasso houdt de cash flow van uw onderneming op het gewenste peil.

Debiteurenbeheer

Neem een partij in de arm die weet wat er speelt in uw branche.

Debiteurenbeheer is voor elke bedrijfsvoering van cruciaal belang. De continuïteit en het op peil houden van werkkapitaal kunnen niet blijven bestaan zonder professionele aanpak voor het innen van uitstaande geldstromen. ZWS Incasso houdt elke dag, elk uur de vinger aan de pols. Resultaat voor u? U beschikt eerder over de inkomsten en kunt zich richten op andere belangrijke zaken. Wij ontfermen ons over uw incassobeheer.

Voor bedrijven

ZWS Incasso houdt niet van achteroverleunen. Met oog voor detail en mogelijkheden, beschouwen wij elke incasso-opdracht als een zaak apart. Als een missie met een achtergrond, met een eigen verhaal.

Die visie en benadering resulteren in hoge successcores en veelal tot het behoud van bestaande samenwerkingen en relaties. Zo toont ZWS Incasso een factor van belang te zijn voor grote(re) en kleinere ondernemingen die ons als vaste partner betrekken bij hun Credit Management.

Onze kwaliteiten

Wat ZWS Incasso zo succesvol maakt vraagt u zich af? Incasso is een breed terrein met vele valkuilen, waar tact, inzicht en kennis het verschil maken. Met deze kwaliteiten tonen wij binnen uiteenlopende branches, disciplines en bedrijven aan, meer te zijn dat het ‘incassobureau-oude-stijl’.

De rol die wij als verlengstuk van uw organisatie innemen, verplicht ons tot het beste. Tot de meest heldere en eerlijke communicatie. Tot het vastleggen en uitvoeren van gemaakte afspraken en stipte verslaglegging van de voortgang. Alles met als doel de cash flow van uw onderneming op het gewenste peil te brengen en te houden. Keer op keer.

Heeft u vragen over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op: contact

×