Nieuws

Een hoge DSO (Days Sales Outstanding) ratio wordt vaak veroorzaakt door slecht betalende klanten. Wanbetaling is over de hele wereld een serieus probleem waar veel bedrijven dagelijks mee te maken krijgen. Te laat betaald krijgen kan uw bedrijf veel geld kosten. Iedere euro die vastzit in achterstallige facturen, is een gemiste investering. Onze DSO tool geeft weer hoe lang het gemiddeld duurt voordat u uw factuur betaald krijgt, nadat uw dienst of product geleverd is.

Weet U waarom uw klant niet betaalt? Achter ieder dossier schuilt een verhaal. Onze taak is om achter het verhaal te komen, zodat wij met de debiteur tot een oplossing kunnen komen.

Benadeelde klanten incassobureau eisen geld terug. Voormalige klanten van een incassobureau op Schiphol stappen naar de rechter om geld terug te krijgen. In eerdere zaken oordeelden rechters al dat het bedrijf Juristu klanten misleidt en vooral aan zelfverrijking doet.

Vriendelijk en respectvol incasseren is niet hetzelfde als "soft". ZWS Incasso incasseert doeltreffend op een respectvolle manier. Veelal wordt gedacht dat ons dat "soft" maakt, merken wij.
Binnen de mogelijkheden van de wet werken, alle tools die de wet ons biedt toepassen en toch respectvol zijn. Het bestaat. Bij ZWS Incasso vinden wij (wederzijds) respect belangrijk.

Intimiderende of onbetrouwbare schuldeisers krijgen niet langer vrij spel. Demissionair minister Dekker (Rechtsbescherming) komt donderdag met een wetsvoorstel waarmee er een verplicht register komt voor incassobureaus. „Er moet een wet komen die het kaf van het koren scheidt”, zegt de bewindsman. „Zodat de Incasso-cowboys die mensen nog verder de problemen in helpen uit de sector worden gedrukt.”

Al sinds het begin van ZWS Incasso zijn wij al actief voor verschillende sportverenigingen. Met name de voetbalverenigingen maken gebruik van onze diensten. Een incassobureau inschakelen klinkt eng! Maar is het ook eng?

×