ZWS Incasso steunt het Wilhelmina Kinderziekenhuis

ZWS Incasso_Wilhelmina kinderziekenhuis

ZWS Incasso steunt het Wilhelmina Kinderziekenhuis

ZWS Incasso sponsort de Lamborhini van Dutch Performante met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor Het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Hartvoorautos.nl organiseert zondag 26 maart het evenement Showtime op het circruit van Assen. Tijdens dit evenement zal er een inzamelingsactie zijn voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis door Dutch Performante en Streetgasm.

Het Wilhelmina Kinderziekenhuis

In het Wilhelmina Kinderziekenhuis zien ze elke dag hoe bijzonder kinderen zijn. Ieder kind zit anders in elkaar, heeft eigen behoeften en reageert anders op behandelingen. Ieder kind verdient maatwerk, afgestemd op zijn of haar situatie. Samen met het kind en zijn of haar ouders willen ze tot de beste zorg komen. Continu onderzoek hoort daar ook bij, waardoor ze altijd aan het leren zijn.

Het Wilhelmina Kinderziekenhuis is er ook voor aanstaande moeders, al tijdens de zwangerschap. Met alle kennis en voorzieningen rond zwangerschap en bevallen zijn zij gespecialiseerd in de zorg voor moeders en hun pasgeboren baby’s.

ZWS Incasso steunt

ZWS Incasso zet zich actief en passief in voor meerdere goede doelen. Geld is altijd welkom voor goede doelen, maar aandacht net zo goed. Toen ZWS Incasso gevraagd werd om zichtbaar te zijn op Nederlands bekende Lamborghini van Dutch Performante, was er weinig twijfel nodig. Met de wetenschap dat de volledige opbrengst ten goede komt aan het WKZ, kunnen wij natuurlijk geen nee zeggen.

Help jij mee?

Wil jij als bedrijf of particulier ook helpen het Wilhelmina Kinderziekenhuis te steunen? Dat kan natuurlijk! Ieder bedrag is meer dan welkom!

Om snel en gemakkelijk te doneren kun je gebruik maken van onderstaande link. De betaling wordt daarmee rechtstreeks gedaan aan het WKZ! Namens dankt ZWS Incasso iedereen die, op welke wijze dan ook, helpt te steunen.

Klik op onderstaande link voor je donatie! Heb je gedoneerd? Laat het ons dan weten! Dan zorgen wij dat je vanuit ZWS Incasso ook een leuk bedankje krijgt!

https://tikkie.me/pay/vrumcuwkz/aHiPHPCjwD7YXnYSPUShq2×