Ruim € 60.000 opgehaald voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis

ZWS Incasso_60000 voor WKZ

Ruim € 60.000 opgehaald voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis

De sponsoractie voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis, welke onder andere door Dutch Performante, Streetgasm en 402 Automotive heeft een bedrag opgehaald van € 60.100,18,-. Dit bedrag werd tijdens het evement Hart voor Auto’s bekend gemaakt.

Wilhelmina Kinderziekenhuis

Het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) is een onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht). Het WKZ heeft 220 bedden en er worden per jaar zo’n 7.500 patiënten opgenomen. Het WKZ is helemaal gericht op de zorg voor zieke kinderen.

Het is nooit leuk om in een ziekenhuis te liggen, maar het WKZ probeert het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Een van de vervelendste dingen van een verblijf in een ziekenhuis is dat je weg bent uit je vertrouwde omgeving en met name weg bij je ouders, broers en zussen. In het WKZ mogen je ouders je altijd opzoeken en een van je ouders mag ’s nachts blijven slapen. Je ouders kunnen, in overleg met de verpleegkundigen, ook meehelpen je te verzorgen. Ook broertjes en zusjes en vrienden mogen vaak langskomen. 

Sponsoractie

Onder andere Dutch Performante (Chahid Charrak) heeft zich verbonden aan het WKZ. Zo heeft Chahid zich erg ingezet om binnen zijn netwerk bedrijven te vinden die, tegen donatie aan het WKZ, een logo op zijn bekende Lamborghini wilde plakken. Daarnaast heeft er tijdens het evenement Hart voor Auto’s Showtime een veiling plaatsgevonden.

De opbrengst van het totale bedrag komt volledig ten goede aan het WKZ. WKZ gebruikt dit geld voor een nieuwe rolstoelbaan op de binnenplaats van het Kinderziekenhuis.

ZWS Incasso

ZWS Incasso is blij haar steentje te hebben kunnen bijdragen. Goede acties verdienen steun en aandacht. Daar is ZWS Incasso zich erg van bewust. Door de maatschappelijke positie van ZWS Incasso en incassobureaus in het algemeen, is het voor ZWS van groot belang haar steentje bij te dragen, daar waar het kan. ZWS Incasso is dan ook trots te hebben mogen bijdragen aan het ophalen van dit fantastische bedrag voor dit fantastische goede doel!×