ZWS Incasso Gouden Partner Gooise Netwerkborrel

ZWS Incasso_Gouden Partner Gooise Netwerkborrel (1)

ZWS Incasso Gouden Partner Gooise Netwerkborrel

ZWS Incasso Gouden Partner Gooise Netwerkborrel voor 2022. Om onze positie in het Gooi te verstevigen, en wij de kwaliteit van de Gooise Netwerkborrel hoog beschouwen, is ZWS Incasso gouden partner van dit evenement geworden.

De Gooise Netwerkborrel

De GooiseNetwerkBorrel is een gezellige en kwalitatieve no-nonsens zakelijke netwerk bijeenkomst met wisselend programma. De bijeenkomsten zijn voor (zelfstandige) ondernemers, managers en directeuren die eigenaar of medewerker zijn van een actieve onderneming en die hun business en netwerk willen uitbreiden. Alle members kun je vinden via een persoonlijke member login op de website zodat je snel en eenvoudig online en na je kennismaking tijdens een bijeenkomst contact kan maken.

In 2019 is ZWS Incasso ook partner geweest van de Gooise Netwerkborrel. Destijds hebben wij een presetatie gehouden over ZWS Incasso en Business. Tevens hebben wij toe de jaarlijkse BBQ aangeboden aan de members.

Gouden Partner Gooise Netwerkborrel

De Gooise Netwerkborrel heeft meerdere partners aan zich verbonden als sponsoren. De Gouden Partners zijn sponsoren die zich voor een heel kalenderjaar hebben verbonden aan het evenement.  Hier rust ook een branche exclusiviteit op. Naast Gouden partners, bestaan er ook Zilveren en Bronzen partners. Om bij de borrel aanwezig te kunnen zien, dien je member te worden.

Komend jaar zal ZWS Incasso tevens wederom aanbieder zijn van het jaarlijkse Buffet. Uiteraard hangt het moment nauw samen met de Corona maatregelen, maar daar zal Ronald Schut, organisator van de borrel, de leden tijdig over informeren.

ZWS Incasso

Al sinds het begin van het bestaan van ZWS Groep, waar ZWS Incasso onderdeel van is, investeren wij erg in netwerkevenementen. Van het zelf organiseren van, bijvoorbeeld Relatieborrels.nl en de MAIN Energie Business Challenge, tot het sponsoren of lid zijn van door anderen georganiseerde evenementen, zoals Travel & Events Business Club en sponsor van Almere City FC.

Wil je een keer aanwezig zijn op de Gooise Netwerkborrel? Neem dan contact met ons op zodat je als introducee mee kan naar een editie.×