ZWS Incasso per direct partner van de Gooise Netwerkborrel

ZWS Incasso, Gooise netwerkborrel

ZWS Incasso per direct partner van de Gooise Netwerkborrel

Per april 2019 is ZWS Incasso aangesloten als partner bij de Gooise Netwerkborrel te Naarden. ZWS Incasso versterkt daarmee haar naamsbekendheid in de regio Het Gooi.

De Gooise Netwerkborrel

De Gooise Netwerkborrel is een gezellige kwalitatieve en no-nonsens zakelijke netwerk bijeenkomst met wisselend programma die 10 x per jaar elke tweede donderdag van de maand (m.u.v. juli en augustus) wordt georganiseerd. De bijeenkomsten zijn voor (zelfstandige) ondernemers, managers en directeuren die eigenaar of medewerker zijn van een actieve onderneming en die hun business en netwerk willen uitbreiden.

ZWS Incasso zet in 2019 erg in op het verstevigen van de naamsbekendheid. Om die reden is ZWS Incasso per begin maart lid sponsor geworden van Almere City FC. Voor regio Het Gooi hebben wij gekozen aan te sluiten als partner bij de Gooise Netwerkborrel. Bij zowel Almere City FC als op de Gooise Netwerkborrel zullen wij zoveel als mogelijk aanwezig zijn.

Het Gooi

Ook in het Gooi is ZWS Incasso actief. Vanuit ons kantoor in Almere, bedienen wij klanten door het gehele land. Dus ook in het Gooi. De Gooise Netwerkborrel wordt georganiseerd in Naarden, dat vlak tegen Almere aan ligt. Door dat het net in een andere regio ligt, ontmoeten wij daar onwijs veel mensen die wij in Almere niet tegenkomen. Dat maakt de borrel voor ons interessant.

Door zichtbaar te zijn in regio, weten steeds meer bedrijven ons te vinden. In Almere kennen de meeste mensen ons al, omdat ons kantoor aan de rand van het Centrum goed zichtbaar is, maar ook omdat wij actief aanwezig zijn bij netwerkevenementen.

Meer informatie over de Netwerkborrel kun je vinden op: https://www.gooisenetwerkborrel.nl/. Daar kun je tevens informatie vinden over de membership om op deze borrels aanwezig te zijn.

Wil je een keer mee naar deze borrel of naar een wedstrijd van Almere City FC? Neem dan contact met ons op.×