Ballast Nedam en ZWS Incasso intensiveren en verlengen samenwerking

ZWS Incasso_Vernieuwde samenwerking Ballast Nedam

Ballast Nedam en ZWS Incasso intensiveren en verlengen samenwerking

Sinds juni 2020 is ZWS Incasso, na een grondig samenwerkingstraject, Incassopartner geworden van Ballast Nedam. Deze samenwerking zal per januari 2022 worden geïntensiveerd en worden verlengd tot minstens eind 2024. ZWS Incasso is uiteraard trots op deze samenwerking.

Ballast Nedam

Ballast Nedam is in 1877 begonnen onder de naam ‘Ballast’. Eerst als zandleverancier om lege koopvaardijschepen die op zee gingen te voorzien van een zandballast. Met ons eerste project de Afsluitdijk, gebouwd in 1927, werd de ‘Nederlandse Aannemers Maatschappij’ bekend als bouwbedrijf. In 1969 fuseerden de bedrijven Ballast en Nedam tot Ballast Nedam. Sinds 2015 zijn zij onderdeel van Rönesans Holding, het moederbedrijf. Gezamenlijk en door de inzet van vakkundige mensen, bouwen zij nu aan een duurzame toekomst.

Tegenwoordig is Ballast Nedam een resultaatgericht Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf. De mensen maken het bedrijf. Samen met partners bouwen zij aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen zij zichzelf uit om te verbeteren. Zij streven ernaar om waarde te creëren voor haar klanten door nieuwe manieren van werken te verkennen, risico’s te beheersen en oplossingen te vinden als een team. Altijd met het oog op het verbeteren van de veiligheid, het welzijn en de duurzaamheid van de omgeving.

Per 2016 is Ballast Nedam niet meer beursgenoteerd.

Incassopartner

Een groot bedrijf met veel belangen en projecten heeft een goede samenwerking nodig met een partner die zich volledig inzet voor zaken en geschillen. Door dat Ballast een bedrijf is met veel dochterondernemingen is het noodzakelijk te zorgen voor een gestroomlijnd proces, waarin alle belangen zorgvuldig worden afgewogen.

Ballast heeft in ZWS Incasso die partner gevonden. Na een periode waarbij ZWS Incasso voornamelijk incassodossiers heeft behandeld, zal er nu een intensievere samenwerking tot stand komen die tevens in het teken staat van verbeteren, beperken en voorkomen.

Benieuwd naar onze diensten?

Benieuwd naar wat ZWS Incasso voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. ZWS Incasso is gevestigd in Almere, maar is actief door het gehele land. Ook voor internationale incassozaken kun je bij ZWS Incasso terecht.×