Kennis is kracht

ZWS Incasso kennis is kracht incassospecialisten

Kennis is kracht

Bij ZWS Incasso werken gecertificeerde professionals die veel ervaring hebben in het voeren van moeilijke incassogesprekken. Omdat ze niet vanuit emotie handelen, weten ze in alle gevallen rustig te blijven. Met deze aanpak overtuigen wij uw debiteur om de factuur zo spoedig mogelijk te betalen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze incassomedewerkers echte incassospecialisten zijn. Mede daarom investeren wij in onze medewerkers.

Onze medewerkers dienen, naast een afgeronde opleiding, minimaal hun WFT-Basis certificaat te behalen. WFT staat voor Wet Financieel Toezicht. Met het diploma van deze basis cursus beschikken onze medewerkers over de benodigde kennis en vaardigheden om in de financiële branche te kunnen werken. In deze cursus komen onder andere de consument en diens economische, juridische en fiscale positie aan bod. Als bedrijf zijn wij wettelijk niet verplicht onze medewerkers deze opleiding te laten volgen. Bij ZWS Incasso vinden wij dat dit wel noodzakelijk is.

Kennis is kracht! En zo zijn onze incassomedewerkers echte incassospecialisten. Naast WFT Basis vinden wij ontwikkeling een basisbehoeften. Daarom bekijken wij per medewerker hoe wij in de ontwikkeling kunnen bijdragen. Dit vinden wij belangrijk. Kennis is de kracht van ZWS Incasso.×