Per heden is ZWS incasso een erkend leerbedrijf

ZWS Incasso_Erkend leerbedrijf_Juridisch administratieve dienstverlener

Per heden is ZWS incasso een erkend leerbedrijf

ZWS Incasso is erkend als leerbedrijf. Hier zijn wij trots op. Dit betekent dat studenten die de opleiding Juridisch administratieve dienstverlener volgen, bij ZWS Incasso stage kunnen lopen. Wij vinden het als bedrijf belangrijk om te investeren in de toekomst. Naast het investeren in de toekomst van ons personeel, zullen wij op deze wijze ook bijdragen aan de toekomst van de studenten. Daarnaast kunnen de studenten ons ook nog een hoop leren, en daar staan wij dan ook zeker voor open.

Incasso is een breed terrein met vele valkuilen, waar tact, inzicht en kennis het verschil maken. Met deze kwaliteiten tonen wij binnen uiteenlopende branches, disciplines en bedrijven aan, meer te zijn dat het ‘incassobureau-oude-stijl’.

De rol die wij als verlengstuk van uw organisatie innemen, verplicht ons tot het beste. Tot de meest heldere en eerlijke communicatie. Tot het vastleggen en uitvoeren van gemaakte afspraken en stipte verslaglegging van de voortgang. Alles met als doel de cash flow van uw onderneming op het gewenste peil te brengen en te houden. Keer op keer. Omdat wij in onze dienstverlening te maken hebben met overeenkomsten tussen partijen, gemaakte afspraken, wettelijke bepalingen en het voeren van gerechtelijke incassoprocedure’s, valt er op juridisch vlak een hoop te leren. Dit geldt voor zowel ZWS Incasso als voor de studenten.×