ZWS Incasso nieuwste business club lid Almere City FC

ZWS Incasso nieuwste business club lid Almere City FC

ZWS Incasso nieuwste business club lid Almere City FC

Vrijdagavond voorafgaand aan Almere City FC – FC Eindhoven tekende ZWS Incasso een overeenkomst voor de rest van seizoen 2018/2019 en seizoen 2019/2020 om aan te sluiten bij de business club van Almere City FC.

Almere City FC

Als jongste BVO (Betaald Voetbal Organisatie) van Nederland kent Almere City FC nog een prille historie. Ons motto is dan ook: ‘Wij hebben nog geen geschiedenis, wij schrijven geschiedenis.’ Als team werken we er elke dag hard aan om beter te worden. Zowel binnen als buiten de lijnen. Om uiteindelijk met z’n allen het verschil te maken en geschiedenis te schrijven. Oftewel, Creating History!

Los van de wedstrijden en activiteiten profiteren businessclubleden van de exposure die Almere City biedt in de beschikbare communicatiekanalen. Daarbij is het voor de club een sport om de ROI in kaart te brengen, samen de gestelde doelstellingen te halen en daarmee een jarenlange succesvolle relatie te garanderen.

ZWS Incasso en de Business Club

Als Almeers bedrijf zijn we trots op een club als Almere City FC! We zijn dan ook trots om als bedrijf aan te haken bij de Business Club.Het begon gelijk al succesvol; Almere City won de wedstrijd en behield de 0.

Daarnaast zal ZWS Incasso de club ondersteunen op het gebied van incassodiensten. Helaas heeft ook Almere City weleens te maken met wanbetaling, en op deze manier kun je elkaar versterken.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze stad te steunen. Door aan te sluiten bij de voetbalclub, steunen wij indirect de stad Almere. Ook het feit dat de Business Club bestaat uit een hele diverse groep ondernemers, die samen met elkaar een gezellige avond beleven, is voor ons belangrijk. Wij vinden het leuk om onderdeel uit te maken van deze groep ondernemers. Van multinational tot zzp-er; Iedereen is welkom. Dat is de kracht van een jonge stad zijn.×