PBC Support: PBC ondernemerstalk deel 2, ZWS Incasso B.V.

PBC Support: PBC ondernemerstalk deel 2, ZWS Incasso B.V.

PBC Support is ontwikkeld om alles, wat rondom het schilderwerk komt kijken, makkelijker en efficiënter te maken. Met als doel misverstanden te voorkomen, de klant volop aandacht te geven en de beste kwaliteit werk te leveren. Kortom, met PBC support streef je naar de hoogste klanttevredenheid. Ontwikkeld door en voor de schilder, vanuit de passie voor het vak én het ondernemen. PBC Support wil dat duwtje in de juiste richting geven en de ondersteuning bieden om te groeien – zowel aan zzp’ers als grotere ondernemers

PBC Support

Wat zijn de risico’s op het gebied van wanbetaling? Hoe kun je het beperken en misschien wel voorkomen? Deze week vertellen wij van ZWS Incasso daar over in deel 2 van Ondernemerstalk op de website van PBC Support.

Ook in de schildersbranche kent men wanbetaling. Misschien wel juist nu het in die branche extra goed gaat. De kans op wanbetaling neemt toe op het moment dat het aantal opdrachten toeneemt. Repareer het dak niet als het regent, maar met mooi weer. Kortom; Je hebt er nu als schilder mogelijk nog niet mee te maken, maar zoek de oplossing voor als het zich voordoet wel alvast. Wij van ZWS Incasso vertellen je graag waar wat de gevaren zijn, wat je kan doen om het risico te beperken, wat je kan doen als je onverhoopt toch te maken krijgt met wanbetaling, en kunnen direct aan de slag op het moment dat er actie nodig is.

Lees het stuk op de website van PBC Support: https://www.pbcsupport.com/2019/03/11/pbc-ondernemerstalk-deel-2/?fbclid=IwAR2X0ZaKBH8zcRdNveUYuow7-MrmvKqzlZJyCQUg17AtocPsPqqr9d76Q2A.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen, tips en advies. Wij zijn u graag van dienst. Bij ZWS Incasso weten we wat er speelt in je branche.×