ZWS Incasso trots op het resultaat van de MAIN Energie Business Challenge 2019

ZWS Incasso, resultaat business challenge

ZWS Incasso trots op het resultaat van de MAIN Energie Business Challenge 2019

Zaterdag 30 maart was de finish van de MAIN Energie Business Challenge 2019. In oktober 2018 begon deze challenge, met als afsluiting een 3 daagse autoreis naar het Franse Reims. Dit alles met als doel: Geld inzamelen voor Make-a-Wish.

 

MAIN Energie Business Challenge 2019

24 teams, 59 personen en ruim € 86.000,-. Onze directeur, Dennis Plas, is mede organisator van de Business Challenge. Al sinds 2016 wordt er middels dit evenement geld opgehaald voor een jaarlijks te kiezen goed doel. Dit jaar stond de MAIN Energie Business Challenge in het teken van Make-a-Wish. ZWS Incasso vindt het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn en draagt dan ook graag bij dit evenement mogelijk te maken.

ZWS Incasso is al sinds het begin nauw betrokken bij dit evenement en zet zich daar ook volledig voor in. Je naam verbinden aan een dergelijk evenement is een voorrecht. Het past volledig in de lijn van de uitstraling welke wij als ZWS Incasso willen tonen.

Trots zijn we dan ook op alle deelnemers, alle betrokken bedrijven, de sponsoren, de evenement sponsors, de organisatie en de donateurs. Het is verwarmend om te zien hoeveel inzet de deelnemers tonen om Make-a-wish een zo hoog mogelijk bedrag te kunnen schenken. Ook ZWS Incasso heeft, samen met Concept Catering, meegedaan als dit evenement. Met ons team hebben wij een mooi bedrag kunnen ophalen welke bijdraagt aan de totale opbrengst.

De Organisatie van de Business Challenge, waar onze directeur Dennis Plas onderdeel van is, heeft samen met Make-a-Wish een bestemming gekozen voor het opgehaalde geld. Make-a-Wish is een stichting dat in veel landen over de gehele wereld bestaat. Zij proberen ieder jaar zoveel mogelijk wensen van kinderen met een korte levensverwachting in vervulling te laten gaan. Ali B en Jorgen Raymann zijn ambassadeur van de Business Challenge.

Wij kijken uit naar de volgende editie van de Business Challenge. We hopen daar, net als bij de vorige edities, betrokken te zijn als partner en als deelnemer.×