ZWS Incasso per direct partner van de Gooise Netwerkborrel

ZWS Incasso, Gooise netwerkborrel

ZWS Incasso per direct partner van de Gooise Netwerkborrel

Per april 2019 is ZWS Incasso aangesloten als partner bij de Gooise Netwerkborrel te Naarden. ZWS Incasso versterkt daarmee haar naamsbekendheid in de regio Het Gooi.

De Gooise Netwerkborrel is een gezellige kwalitatieve en no-nonsens zakelijke netwerk bijeenkomst met wisselend programma die 10 x per jaar elke tweede donderdag van de maand (m.u.v. juli en augustus) wordt georganiseerd. De bijeenkomsten zijn voor (zelfstandige) ondernemers, managers en directeuren die eigenaar of medewerker zijn van een actieve onderneming en die hun business en netwerk willen uitbreiden.

ZWS Incasso zet in 2019 erg in op het verstevigen van de naamsbekendheid. Om die reden is ZWS Incasso per begin maart lid sponsor geworden van Almere City FC. Voor regio Het Gooi hebben wij gekozen aan te sluiten als partner bij de Gooise Netwerkborrel.

Meer informatie over de Gooise Netwerkborrel kun je vinden op: https://www.gooisenetwerkborrel.nl/. Daar kun je tevens informatie vinden over de membersip om op deze borrels aanwezig te zijn. Wil je een keer mee naar deze borrel? Neem dan contact met ons op.1
Goedendag. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?
Powered by