ZWS Incasso feliciteert Almere City FC met het behalen van de 4e periode titel!

ZWS Incasso_almere City periode titel

ZWS Incasso feliciteert Almere City FC met het behalen van de 4e periode titel!

Almere City FC heeft een prachtige reeks wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie bekroond met het winnen van de 4e periode titel. Een 2-1 overwinning op Jong PSV volstaat om het Bronzen Kampioensschild in ontvangst te mogen nemen. En dus begon Koningsnacht met een voetbalfeest in het Yanmar Stadion!

4e periode titel

In de eerste helft van het duel met Jong PSV schommelt het spel aardig op en neer, hoewel dit niet direct tot grote kansen leidt. James Efmorfidis en Youri Loen proberen het met schotpogingen, maar hun inzetten blijven zonder resultaat. Aan de andere kant van het veld is het vooral oppassen voor Cody Gakpo. De buitenspeler – die donderdagavond ook nog in actie kwam namens het eerste van PSV tegen Willem II – is voortdurend dreigend. Met een van richting veranderd schot is hij zelfs dicht bij de openingstreffer.

Die valt uiteindelijk aan de andere kant. Uit een vrije trap van Loen kopt aanvoerder Damon Mirani snoeihard raak, waarmee Almere City FC de felbegeerde voorsprong te pakken heeft. Tot het rustsignaal heeft de ploeg van Tobiasen het achterin goed onder controle en dus staat er bij de theepauze een 1-0 stand op het scorebord. De tweede helft is echter nog geen twee minuten onderweg als doelman Agil Etemadi alsnog de bal uit het net moet halen. Gakpo mag opkomen over de linkerflank, trekt naar binnen en schiet raak: 1-1.

Na exact een uur spelen wordt uitblinker Gakpo naar de kant gehaald en daarmee is de angel uit het aanvalsspel van de Eindhovenaren. City gaat nadrukkelijk op jacht naar de winnende treffer en krijgt loon naar werken. James Efmorfidis krijgt de bal na 78 minuten ietwat gelukkig voor de voeten en prikt hem onberispelijk binnen. Er volgt nog een zenuwslopend kwartier, maar de mannen van Tobiasen slepen de overwinning uit het vuur.

ZWS Incasso

Sinds 2019 is ZWS Incasso business partner en sponsor van Almere City FC. Wij zijn toegetreden tot de Business Club, en daarnaast verzorgen wij de incassozaken van de club. Wij zijn dan ook trots dat “onze club” het heeft gepresteerd om periode kampioen te worden.

ZWS Incasso is trots partner te zijn van zo’n ambitieuze club en wij wensen Almere City FC dan ook veel succes bij de verdere weg naar promotie naar de eredivisie. Het winnen van de 4e periode titel is een goede stap!×