Weekstart; Een belangrijke start van de week!

ZWS Incasso_Weekstart

Weekstart; Een belangrijke start van de week!

Al jarenlang beginnen wij Iedere maandag de week met een “weekstart”. Het zorgt er voor dat we van elkaar leren, op de hoogte zijn van de ontwikkelingen, brainstormen en ervaringen met elkaar delen. Wij hechten veel waarde aan de weekstart, en daarom is het een onvoorwaardelijk item op onze agenda. Kennis is (onze) kracht.

Weekstart

Iedere maandag om 09:30 uur starten wij de werkweek met een weekstart. Tijdens de weekstart bespreken wij ervaringen, problemen en ontwikkelingen binnen het bedrijf. Het is een belangrijk moment voor de collega’s om ervaringen met elkaar te delen. Fouten maken is belangrijk. Vooral als je er van leert. Nog belangrijker is het dat een ander van jouw fouten leert. Zo groeit de kwaliteit van onze dienstverlening, en groeit het onderlinge contact. Dat komt weer ten goede aan de sfeer en motivatie van onze collega’s.

Kwaliteit

Voor ZWS Incasso is kwaliteit belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en een goed gevoel hebben bij onze dienstverlening. Naast het persoonlijke contact dat wij met onze klanten hebben, delen wij ook graag onze kennis met onze klanten. Zo snappen zij wat wij doen en waarom wij bepaalde keuzes maken. Uiteindelijk dienen wij onze klanten, en gaat het om het resultaat.

ZWS Incasso portaal

Omdat wij transparantie belangrijk vinden, hebben wij een helder en overzichtelijk klantenportaal. In dit portaal kan onze opdrachtgevers zijn/haar dossiers gemakkelijk online volgen. Omdat wij ons bewust zijn dat de klant met ons meekijkt, is het belangrijk dat wij duidelijke aantekeningen maken en goede notities achterlaten in het systeem. Ook dit zijn items die vaak terugkeren in de Weekstart. Zodra een collega ziet dat een andere collega een onduidelijke notitie heeft gemaakt, of zelfs vergeten is een notitie te maken, wordt dat besproken in de weekstart.

Ook bespreken wij klantervaringen. Soms krijgen wij nuttige feedback van onze klanten welke wij dan altijd delen en bespreken tijdens de weekstart.×