ZWS Incasso denkt ook aan je gezondheid

ZWS Incasso denkt ook aan je gezondheid

ZWS Incasso denkt ook aan je gezondheid

Naast dat wij iedere maandag starten met een weekstart, wordt er iedere maandag vers fruit geleverd op ons kantoor. Dit fruit is niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze gasten. Zo denken wij ook aan je gezondheid!

Gezondheid

De gezondheid en conditie van onze medewerkers en klanten is voor ons van groot belang. Hoe fitter onze mensen, hoe fanatieker zij alle zaken behartigen. Omdat wij onze klanten erg waarderen, kunnen ook onze klanten het overheerlijke fruit gebruiken. Iedere maandag wordt er een mand vers fruit geleverd, zodat we de week goed en gezond kunnen starten.

Uit onderzoek blijkt dat werknemers het prettig vinden dat er aandacht is voor hun welzijn: 50 procent van de ruim 1.100 ondervraagde medewerkers geeft aan dat ze het belangrijk vinden dat hun werkgever tijd en geld besteedt aan gezondheid en vitaliteit. 26 procent noemt het zelfs zeer belangrijk.

Gezond en fit personeel zorgt voor tevreden personeel. Mede daardoor is ons ziekteverzuim veel lager dan het landelijk gemiddelde. Dit komt uiteindelijk de kwaliteit van onze dienstverlening ten goede.

Fruitmand

De fruitmand wordt iedere maandag vers bij ons afgeleverd. Wij hebben deze altijd bij ons op de balie staan. Iedereen die ons kantoor binnenkomt, komt eerst langs deze balie. Zo komt iedereen dus ook langs het fruit! Fruit is heerlijk als tussendoortje. Natuurlijk serveren wij ook een koekje bij de koffie en thee, maar fruit is een stuk gezonder.

Wij merken dat onze klanten en wachtende kandidaten het fruit erg waarderen. Vaak is het fruit voor het einde van week op. Zo gooien we amper fruit weg. Het fruit wordt afgeleverd in een houten kist dat vervolgens wordt hergebruikt. Op een schil of klokhuis na, geeft fruit dus bijna geen afval. Dit is goed voor het milieu en ook dat vinden wij bij ZWS Incasso belangrijk.

Zin in een stukje fruit? Kom dan langs bij ZWS Incasso.×