Bereikbaarheid ZWS Incasso

ZWS Incasso_Bereikbaarheid_corona

Bereikbaarheid ZWS Incasso

Het zal niemand zijn ontgaan. Het Coronavirus treft iedereen. Uiteraard heeft ook ZWS Incasso de nodige maatregelen genomen. Onze bereikbaarheid is telefonisch en per e-mail gelijk als normaal. Dat komt door de getroffen maatregelen. Hieronder meer daarover.

Het Coronavirus, uw dossier(s) en onze bereikbaarheid

Ook wij hebben als bedrijf maatregelen getroffen in verband met het Coronavirus. Welke maatregelen hebben wij genomen en wat betekent dat voor u en uw zaak?

  • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis.
  • De  2 tot maximaal 3 collega’s die wel op kantoor zijn, zitten verspreid over het kantoor en houden zo veel mogelijk afstand van elkaar;
  • Wij ontvangen de komende tijd geen klanten en debiteuren op kantoor. Wij doen alle gesprekken telefonisch;
  • De dossiers worden op de zelfde wijze behandeld als normaal gesproken;
  • Wij proberen nu nog minder fysieke brieven te printen en te versturen als normaal, maar ontkomen er niet aan dat er alsnog enkele brieven per post verzonden zullen worden
  • Gerechtelijke zaken zullen vertraging oplopen, omdat de rechtbanken veel zittingen verschuiven. Wij zullen echter onze uiterste best doen om te zorgen dat dit zo minimaal mogelijk zal zijn.

Gezien de situatie adviseren wij niet te lang te wachten met het indienen van dossiers. Sommige bedrijven zullen minder goed bereikbaar zijn en er zijn een hoop bedrijven die, helaas, zware klappen te incasseren zullen krijgen. Een dossier indienen kan ook online. Wij zullen, zoals gewoonlijk, op dag basis alle nieuw ingediende zaken in behandeling nemen.

Onze dienstverlening

Hoewel intern overleg wellicht wat lastiger zal zijn, zullen onze klanten en de debiteuren weinig merken van onze aanpassingen. Al onze systemen zijn ingericht om van afstand te kunnen werken. Zelfs het printen!
Wel verwachten wij de komende tijd meer ziekmeldingen. Mede doordat het beleid daar omtrent is aangescherpt. Desondanks verwachten wij geen vertragingen in dossierbehandeling. Indien dit zich wel voort doet, hopen wij op jouw begrip.×