Spannende tijden voor iedere vastgoedeigenaar. Schakel daarom vandaag nog met ZWS Incasso

ZWS Incasso_vastgoedeigenaren vastgoedeigenaar

Spannende tijden voor iedere vastgoedeigenaar. Schakel daarom vandaag nog met ZWS Incasso

Als vastgoedeigenaar beleef je nu spannende tijden. Worden jouw huurpenningen deze periode nog wel (op tijd) voldaan? Uiteraard is dit afhankelijk van het type huurder, en in welke branche je huurder werkzaam is. Voor onder andere de Horeca kan de huur een extra zware last zijn momenteel. Maar niet voor alle branches geldt dat er derving in inkomsten is. Hoe stel je je op? Hoe ga je om met coulance? ZWS Incasso begeleidt u graag! 

Ook vanuit de overheid wordt er een beroep gedaan op vastgoedeigenaren en wordt er om coulance gevraagd. Makkelijker gezegd dan gedaan, want ook vastgoedeigenaren hebben hun vaste lasten en inkomsten nodig. Natuurlijk wil je coulant zijn en begrijp je de situatie, maar jouw eigen situatie is ook van belang.

ZWS Incasso werkt voor verschillende vastgoedeigenaren en verhuurders, en is daardoor bekend met de lastige situatie waarin veel vastgoedeigenaren zich bevinden. Wij snappen dat je wil meedenken met je huurder, maar dat je ook je eigen risico wil beperken. Uitstel van betaling geven kan zeker, maar maak wel duidelijke afspraken vooraf. Ook is uitstel niet altijd de beste oplossing, want niemand kan in de toekomst kijken.

Coulant zijn en meedenken kan alleen door iedere huurder individueel te beoordelen. Er is geen pasklare oplossing voor de gehele portefeuille. Per situatie zal moeten worden beoordeeld wat de beste oplossing is, en hoe deze oplossing in de praktijk kan worden uitgevoerd. Het maken van duidelijke afspraken is 1 ding, maar het registreren en opvolgen ervan vraagt de nodige aandacht.

ZWS Incasso

ZWS Incasso snapt hoe lastig het kan zijn in deze situatie. Het huurrecht is een ingewikkeld recht, met de nodige haken en ogen. ZWS Incasso denkt graag mee. Samen maken wij een inschatting van de situatie en vervolgens een plan van aanpak. Tevens zorgen wij dat alle afspraken tijdig worden opgevolgd, zodat we op tijd kunnen bijsturen.

Als vastgoedeigenaar wil je je eigen risico’s zoveel mogelijk beperken, maar toch een oplossing bieden aan jouw huurders.

Kijk op https://www.zwsincasso.nl/contact/ voor onze contactgegevens.×