Het ZWS Incasso portaal: Dien snel en gemakkelijk online dossiers in

Het ZWS Incasso portaal: Dien snel en gemakkelijk online dossiers in

Het online volgen van je incassodossiers is niet meer weg te denken uit de huidige dienstverlening. Het ene systeem is het andere niet. Dat staat vast. Met het portaal van ZWS Incasso kun je snel en gemakkelijk online je dossiers indienen, inzien en opvolgen.

ZWS Incasso portaal

Het ZWS Incassoportaal geeft onze klanten niet alleen de mogelijkheid om lopende dossiers online te volgen, het geeft ook inzicht in reeds gesloten dossiers. Daarnaast kunnen klanten middels het portaal snel en gemakkelijk online nieuwe dossiers indienen.

Doordat het portaal 24 uur per dag bereikbaar is, kunnen je zelf bepalen wanneer je gebruik maakt van de mogelijkheden. Zo hoeft het indienen van nieuwe dossiers niet ten koste te gaan van kostbaar werktijd, maar kun je ook buiten kantoor tijden inloggen.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Het hebben van een online portaal is niet bijzonder. En, sterker nog, een incassobureau kan eigenlijk niet zonder. Wel zijn er grote verschillen in functionaliteit en gebruiksgemak. Wij horen de verschillen regelmatig terug van onze opdrachtgevers. Omdat wij het belangrijk vinden om te blijven verbeteren in onze dienstverlening, vragen wij regelmatig mensen ons portaal te testen. Onlangs heeft een ervaren Omar El Amrani, een zeer ervaren Credit Controller, een blik geworpen in ons portaal. Omar had nog niet eerder gebruikt gemaakt van onze diensten en was zodoende niet bekend met ons portaal. Wel heeft Omar met veel verschillende incassopartijen gewerkt, waardoor hij ook veel verschillende portalen heeft gezien. Momenteel voert Omar een opdracht uit bij Yarden.

De “Tops” van Omar

Omar heeft voor ons, op ons verzoek, kritisch gekeken naar onze module. Wij hebben Omar toegang gegeven tot wat testdossiers, zodat de beleving vergelijkbaar was met een echt dossier. Omar kwam met de volgende Tops:

  • Gebruiksgemak;
  • Overzichtelijkheid;
  • Duidelijke specificatie van het dossier en de kosten;
  • Correspondentie is makkelijk te openen;
  • Mogelijkheid om veel informatie door te geven bij nieuw dossier;
  • Engelstalige correspondentie beschikbaar;
  • Handig en simpel contactformulier;

Ben jij ook benieuwd naar onze portal en de mogelijkheden van ZWS Incasso? Neem contact met ons op en die gelijk je dossier(s). Ingediende dossiers worden dezelfde werkdag nog in behandeling genomen. Klik hier voor ons portaal.×