Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen

Wij gaan verhuizen!

Per 1 mei 2020 gaan wij open op onze nieuwe locatie. Wij gaan vanuit ons kantoor in het hart van de stad Almere, verhuizen naar een mooi pand op industriegebied Gooisekant in Almere.

Wij gaan verhuizen!

Ruim 5 jaar lang hebben wij gevestigd gezeten aan de Rentmeesterstraat in Almere. Begonnen op de 1e etage. In 2017 zijn wij verhuisd naar de 3 etage. Inmiddels past het huidige kantoor niet meer bij onze bedrijfsvoering, en daarom gaan wij verhuizen.

Ons nieuwe kantoor is een modern 3 laags kantoor gebouw. Wij zullen daar kantoor houden op de begane grond. Dit kantoor biedt ons veel meer mogelijkheden. Mede door de ligging; vanaf daar zijn we binnen enkele minuten op de snelweg, en ervaren wij minder drukte van het stadscentrum. Ook biedt de nieuwe locatie meer (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Bij ons vorige kantoor kon wel voor de deur worden geparkeerd, maar de hoge parkeertarieven maken dat niet interessant. De naastgelegen parkeergarage kent veel gebreken, waar een hoop irritatie uit ontstaat.

Kabelstraat 1

Ons nieuwe kantoor bevind zich aan de Kabelstraat 1 in Almere.

Bedrijventerreinen Gooisekant en Gooise Poort vormen samen één bedrijventerrein van 52,4 hectare. Beide terreinen liggen in Almere Stad West langs de A6 en hebben een Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B)-certificaat.

Gooisekant

Het is een gemengd bedrijventerrein met een gedeelte waar voor 100% kantoren toegestaan is. Gooise Poort is een hoogwaardig bedrijvenpark. Ondernemers kunnen deelnemen aan ondernemersvereniging Gooisekant en de VBA Ondernemerskring Gooisekant.

Bedrijfsterrein Gooisekant, zichtbaar vanaf de A6, is één van de meest representatieve zakelijke gebieden van Almere. Beeldbepalend daarbij is het, parallel aan de snelweg, grote groene golvende kantorencomplex.

In 1985 werd door de gemeente Almere de eerste grond van Gooisekant uitgegeven en is er een hedendaags, gemengd, bedrijventerrein ontstaan met vooral kantoorgebouwen. Er zijn ook groothandels- en lichte productiebedrijven tot en met milieucategorie 3.

Vanaf vrijdag 1 mei zit ZWS Incasso gevestigd op het nieuwe adres. Kom snel eens langs voor een kennismaking.×