Ook Brazelab weet ZWS Incasso te vinden

ZWS Incasso incassobureau voor Brazelab

Ook Brazelab weet ZWS Incasso te vinden

Brazelab zocht via Google naar een Incassobureau, en zag dat ZWS Incasso zich onlangs gevestigd heeft op hetzelfde bedrijventerrein als waar zij zelf zitten. Brazelab zocht contact, en binnen 1 uur namen wij het eerste dossier voor Brazelab in beheer.

Brazelab

Elke dag hebben honderden mensen een ongelukje met hun telefoon. Veel van deze problemen zijn makkelijk op te lossen en kun je voor langs bij de lokale telecom boer. ​Maar wat als het geen simpele reparatie is? Dan kom je bij BrazeLab. Ook gaat Brazelab verder dan de meeste telecom zaken. Dit komt omdat zij technische kennis hebben om moederboard reparaties uit te voeren. Wij hebben zowel consumenten als zakelijke klanten in heel Nederland waar wij jaarlijks honderden iPhones voor repareren.

ZWS Incasso als Incassobureau

Omdat een opdrachtgever een vordering niet betaalde, moest Brazelab via Google op zoek naar een incassobureau. ZWS Incasso zit sinds 1 mei gevestigd op het zelfde bedrijventerrein als Brazelab. Iets dat voor hen een fijne gedachten is.

Ook heeft ZWS Incasso ruimte ervaren met het incasseren van vorderingen in deze sector. Zo hebben wij meerdere vergelijkbare opdrachtgevers door het gehele land.

Voor onze opdrachtgevers is het een fijne gedachten dat zij, met name zakelijke klanten, veilig achteraf kunnen laten betalen. ZWS Incasso gaat namelijk direct aan de slag zodra een vordering onbetaald blijft.

Voor ons als Incassobureau is het leuk om te ervaren dat het de buren opvalt dat wij ons hier hebben gevestigd. Uiteraard verlenen wij onze diensten aan opdrachtgevers door heel Nederland, maar het is voor ons leuk om ook voor lokale ondernemers van belang te zijn.

Ben jij ook op zoek naar een Incassobureau?

Ben jij ook op zoek naar een incassobureau? Zoals gezegd verlenen wij onze diensten aan opdrachtgevers door het gehele land. Maar vooral in Almere en het Gooi zijn wij erg actief. ZWS Incasso is dan ook de incassopartner voor Flevoland en omstreken, met opdrachtgevers door heel Nederland.×