ZWS Incasso de incassopartner van KSS & Noord

ZWS Incasso incassopartner KSS & Noord

ZWS Incasso de incassopartner van KSS & Noord

KSS & NOORD is een aannemer met meer dan 30 jaar ervaring. Het familiebedrijf heeft een groot bestand vaste klanten. Maar is er ook trots op dat klanten terugkeren. Dat komt omdat KSS & NOORD kwaliteitswerk levert, 95% van het personeel heeft een vakdiploma. ZWS Incasso is trotse incassopartner van KSS & Noord.

ZWS Incasso en de bouwsector

Als incassobureau heeft ZWS Incasso ruime ervaring in de bouwsector. Voor verschillende bedrijven in de bouwsector voert ZWS Incasso haar diensten uit. Eerder al maakte wij bekend dat ZWS Incasso door Ballast Nedam is uitgekozen als haar incassobureau, maar ook kiest KSS & Noord voor ZWS Incasso.

Naast Ballast Nedam en KSS & Noord, werkt ZWS Incasso voor meerdere bedrijven uit de bouwsector.

Iedere branche behoeft zijn eigen aanpak. Per branche kunnen de gebruiken verschillen, en wat in de ene branche afwijkend is, is voor de andere branche normaal. Het is daarom belangrijk om een incassopartner te zoeken die bekend is met de sector en branche waarin je als bedrijf actief bent. Als incassopartner van KSS & Noord is het belangrijk om de sector te kennen, de gebruiken binnen de branche en de belangen goed te behartigen. In deze branche gaan de vorderingen al snel om aanzienlijke bedragen.

KSS & Noord

Het bedrijf KSS & Noord, gevestigd in Almere, bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen. Zo houden zij zich onder andere bezig met:

– Bouw;
– Onderhoud;
– Schilderwerken;
– Schoonmaak;

Sinds 1980 is schoonmaakbedrijf Noord een begrip, na een fusie in 2009 met KSS, is het bedrijf uitgegroeid tot een dienstverleningsbedrijf dat alle klussen aan kan. Van verhuizing tot roltrapreiniging, van onderhoudscontracten tot anti-graffiti behandelingen.

De dienstverlening ZWS Incasso

De dienstverlening van ZWS Incasso is breed. Als Credit Management organisatie bedienen wij, vanuit ons kantoor in Almere, onze klanten door geheel Nederland. ZWS Incasso is een landelijk actief kantoor dat zich specialist kan noemen op het gebied van incasso, debiteurenbeheer en juridische geschillen.

Bijvoorbeeld als incassopartner van KSS & Noord, waarbij de vorderingen al snel aanzienlijk zijn, is het belangrijk om doortastend te werk te gaan. Bij grote belangen kan het noodzakelijk zijn om eerder een gerechtelijke procedure op te starten. Daarom is dossiervorming van groot belang.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Voor onze contactgegevens verwijs ik u naar de contactpagina op onze website: https://www.zwsincasso.nl/contact/



×