ZWS Incasso in de media

ZWS Incasso_In de media

ZWS Incasso in de media

Op verschillende plekken kom je ZWS Incasso in de media tegen. Ons bericht over de samenwerking met Ballast Nedam is te vinden op verschillende website’s.

ZWS Incasso op de website van Credit Expo

Op de website van Credit Expo, https://www.creditexpo.nl/, een Credit Management netwerk dat bestaat uit ruim 6500 credit professionals.

Jaarlijks organiseren zij een evenement, de Credit Expo. De Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd door Next Level Academy B.V. in samenwerking met de Vereniging voor Credit Management (VVCM).

De Credit Expo is in de loop der jaren uitgegroeid tot Nederlands grootste evenement op het gebied van credit management en daaraan gerelateerde producten en diensten. Credit Expo wordt jaarlijks door rond de 1.200 credit professionals bezocht.

Op creditexpo.nl vindt u dagelijks het laatste nieuws, artikelen, columns, vacatures en overige zaken die van belang zijn voor credit management professionals.

Ons artikel over de samenwerking met Ballast Nedam is hier te lezen: https://www.creditexpo.nl/advertorials/zws-incasso-per-direct-incassopartner-van-ballast-nedam/

ZWS Incasso op de website van de VBA

Ook op de website van Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) heeft het bericht over de samenwerking met Ballast Nedam gestaan.

ZWS Incasso is lid van de VBA. Wij vinden het belangrijk om, vooral in je eigen stad, actief betrokken te zijn. De VBA vertegenwoordigd ondernemend Almere. Aangezien wij een echt Almeers bedrijf zijn, met een landelijke dekking, vinden wij het niet meer dan logisch dat wij bij de VBA zijn aangesloten.

Ons artikel kun je vinden via: https://www.vba-almere.nl/9-nieuws/1256-zws-incasso-incassopartner-van-ballast-nedam.

ZWS Incasso op de website van Ons Almere en Ons Lelystad.

Ons Almere en Ons-Lelystad hebben ook het bericht van ZWS Incasso gedeeld.
Ons Almere is een lokaal nieuwsmedium dat vooral online erg actief is. Zij zijn is verschillende regio’s actief, waaronder dus ook Lelystad. Naast Almere en Lelystad zijn zij ook actief in het Gooi. Ook OnsGooi.nl heeft ons artikel gepubliceerd.

De artikelen zijn te lezen via:

https://onsalmere.nl/artikel/2020/06/16/zws-incasso-per-heden-incassopartner-van-ballast-nedam

en

https://ons-lelystad.nl/artikel/2020/06/16/zws-incasso-per-direct-incassopartner-van-ballast-nedam

en

https://onsgooi.nl/artikel/2020/06/16/zws-incasso-per-heden-incassopartner-van-ballast-nedam

ZWS Incasso als incassopartner

Benieuwd wat ZWS Incasso voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via 036 – 260 260 2 of ga naar onze website: www.zwsincasso.nl.

“ZWS Incasso in de media” is van de vele artikelen die wij hebben gedeeld. Wij proberen iedere week informatie te delen over onszelf, over wat wij tegenkomen bij onze werkzaamheden en nieuws en ontwikkelingen omtrent incasso, deurwaarders en schulden.×