ZWS Incasso: Incasseren voor sportverenigingen

ZWS Incasso_ Incasseren voor sportverenigingen

ZWS Incasso: Incasseren voor sportverenigingen

Incasseren voor sportverenigingen is een aparte tak van sport. Wij incasseren voor verschillende sportverenigingen, (prof)voetbalclub, fitnesscentra en sport gerelateerde bedrijven. Benieuwd wat wij allemaal doen? Lees dan snel verder.

Voetbalverenigingen

Voetbalverenigingen worden vaak gerund door vrijwilligers. Dat betekent dat de meeste vrijwilligers dit in hun vrije tijd, soms zelfs naast een drukke baan, doen. Dat betekent dat zij de beschikbare tijd efficiënt moeten besteden. Het runnen van een voetbalvereniging is namelijk een hoop werk.

Ieder jaar worden de contributiefacturen verzonden en moet de betaling ervan worden opgevolgd. Veel clubs maken gebruik van een systeem als Club Collect. Echter, dan nog blijven er veel werkzaamheden over waar vrijwilligers aan te pas komen.

ZWS Incasso ondersteunt verschillende voetbalverenigingen op verschillende vlakken. Van facturatie tot het incasseren van onbetaalde facturen; Wij kunnen het allemaal!

Incasseren voor sportverenigingen

Het incasseren voor sportverenigingen gebeurt meestal nadat een vereniging zelf al het nodige heeft ondernomen om de contributie voldaan te krijgen. In sommige gevallen ligt de schuld niet geheel bij het lid. In sommige gevallen wordt de contributie, of een deel ervan, voldaan door, bijvoorbeeld, Het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Voor ons, ZWS Incasso, is het dan ook belangrijk dat wij weten hoe, bijvoorbeeld, een vraag bij Het Jeugdfonds Sport & Cultuur in zijn werk gaat, zodat de afwikkeling snel en voorspoedig kan verlopen en het lid niet onnodig te maken krijgt met schorsing of royement.

Incasseren voor Fitnesscentra

Veel fitnesscentra lopen tegen het probleem aan dat de vorderingen veelal wat aan de lage kant zijn. Dat geeft veel centra het idee dat het inschakelen van een incassobureau kostbaar en zinloos is.

Uit ervaring weten wij dat als je met de juiste partij werkt, dit ook uitstraalt naar de leden. Niets doen werkt vaak meer wanbetaling in de hand, omdat leden onderling weten dat er geen gevolg wordt gegeven aan het niet betalen van een factuur.

Tevens is het vaak zo dat, in het geval van bijvoorbeeld jaarcontracten, de resterende maanden ook opeisbaar zijn. Dat maakt de vordering hoger en daardoor vaak interessanter voor bijvoorbeeld een gerechtelijke procedure, mocht dit nodig blijken te zijn

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Benieuwd wat ZWS Incasso kan betekenen voor uw sportschool of sportvereniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch via 036 – 260 260 2 of via onze website: www.zwsincasso.nl×