ZWS Incasso en Almere City FC verlengen samenwerking

ZWS Incasso_Almere City FC

ZWS Incasso en Almere City FC verlengen samenwerking

ZWS Incasso uit Almere is ook dit seizoen businessclublid van Almere City FC. ZWS Incasso en Almere City FC verlengen samenwerking voor één seizoen, nadat het bedrijf zich aan het einde van seizoen 2018-2019 bij de club aan sloot. 

Over ZWS Incasso

ZWS Incasso is een incassobureau in Almere. Beperken en voorkomen is het devies. ZWS Incasso houdt de cashflow van uw onderneming op het gewenste peil, door als verlengstuk van uw organisatie te helpen bij het innen van facturen op een heldere en eerlijke manier.

Voor diverse (Almeerse) ondernemers en ondernemingen is ZWS Incasso het incassobureau. Samen met onze klanten optimaliseren wij het gehele facturatieproces, dat in feite begint met de Algemene Voorwaarden.

ZWS Incasso positioneert zich als verlengstuk van de financiële administratie, en voorkomt daarmee een hoop frustraties en irritaties, maar beperkt vooral het risico op wanbetaling en afboekingen.

Over Almere City FC

Almere City FC is de jongste telg uit het betaald voetballandschap. Sinds 2006 wordt er betaald voetbal gespeeld in de provincie Flevoland.

Het vroegere ‘Zwarte Schapen’ is op dat moment net doorgedrongen tot de Hoofdklasse en voorzitter Richard Smith heeft grote ambities met de club. Om die ambities waar te maken is een verhuizing noodzakelijk. Het eerste jaar in Almere brengt niet waar iedereen vooraf op hoopt, want het eerste elftal degradeert. Een jaar later keert de club echter weer terug in de Hoofdklasse en in 1997 wordt de naam veranderd in Sporting Flevoland.

Via FC Omniworld krijgt de club een nieuwe stap in de historie met ingang van het seizoen 2010/2011. Vanaf dat moment gaat de club door het leven als Almere City FC. Daarmee wordt definitief afstand genomen van het project NV Omniworld. De nieuwe naam laat geen enkele twijfel bestaan over de plek waar de voetbalclub zijn thuishaven heeft: Almere City.

ZWS Incasso en Almere City FC verlengen samenwerking

ZWS Incasso uit Almere is ook dit seizoen businessclublid van Almere City FC. ZWS Incasso heeft een verlenging getekend voor één seizoen, nadat het bedrijf aan het einde van seizoen 2018-2019 bij de club aan sloot. 

Daarnaast is ZWS Incasso de incassopartner van Almere City FC, en heeft de samenwerking een wederzijdse functie.×