Incasso zonder contracten en/of abonnementen

ZWS Incasso_Incasso zonder contracten enof abonnementen

Incasso zonder contracten en/of abonnementen

Incasso zonder contracten en/of abonnementen. Steeds vaker zien wij incassobureaus en deurwaarderskantoren die zonder een van beide niet voor u aan de slag gaan. Bij ZWS Incasso is een bevestiging per Whats-app of e-mail voldoende om voor u aan de slag te gaan. Dat vinden wij normaal.

Abonnementen

ZWS Incasso werkt zonder abonnementen. Dit omdat wij vinden dat het zonde is om maandelijks (of jaarlijks) kosten te maken, zonder dat er mogelijk gebruikt wordt gemaakt van de dienst.

Omdat het al vervelend genoeg is dat er kosten moeten worden gemaakt om facturen betaald te krijgen, rekenen wij met scherpe tarieven. Een abonnement klinkt overzichtelijk; Een vast bedrag voor een dienstverlening. Echter; In veel gevallen geldt het abonnement maar voor een beperkt aantal zaken. Daarnaast is het zo dat u ook aan de kosten vastzit, als u geen gebruik maakt van de diensten. Dat vinden wij zonde.

Contracten

ZWS Incasso gaat snel voor u aan de slag. U wordt niet verplicht eerst contracten en/of abonnementen bij ons af te sluiten.
Wij werken met duidelijke afspraken welke in onze Algemene Voorwaarden staan beschreven.

Bij veel incassobureaus wordt gebruikt gemaakt van contracten waar in bijvoorbeeld staat beschreven dat u uitsluitend bij hen zaken mag indienen, een minimaal aantal zaken moet aanleveren (of alsnog betaald voor een bepaald aantal zaken per jaar, ook als u minder aanlevert), en hoe lang de samenwerking minimaal duurt.

ZWS Incasso werkt zonder contracten of abonnementen, omdat wij graag werken op basis van wederzijds succes.

Samenwerken met ZWS Incasso

ZWS Incasso kan snel voor u aan de slag, zonder dat u te maken krijgt met contracten of abonnementen. Wij werken met dossierkosten welke, uiteraard, wel variëren aan de hand van het aantal dossiers dat wordt ingediend. Heeft u een periode geen last van wanbetaling? Dan heeft u dus ook geen kosten!

Contracten en/of Abonnementen zorgen natuurlijk voor duidelijkheid. U weet immers van te voren waar u aan toe bent. Anderzijds werken veel contracten beperkend. Zo zitten de partijen soms aan elkaar vast, terwijl de behoefte om zaken aan een ander incassobureau over te dragen groeit.

Bij Abonnementen is het vaak zo dat u maandelijks (of jaarlijks) een vast bedrag voldoet, en dat u dan een X aantal dossier mag aanleveren en (onbeperkt) juridisch advies kan inwinnen bij de betreffende partij. Echter, op het moment dat u geen gebruik maakt van deze diensten, zit u wel aan kosten vast. In feite werkt dat in die zin hetzelfde als een rechtsbijstand verzekering.

Door onze manier van werken, waarbij u uitsluitend betaalt voor hetgeen wij voor u doen, heeft u slechts te maken met kosten indien de noodzaak van onze diensten zich aandient. Heeft u geen wanbetalers? Dan heeft u ook geen kosten aan ons! Bent u wel klant bij ons? Dan kunt u ons altijd bellen voor advies en informatie. Pas als wij daarna verder voor u aan de slag gaat, brengen wij kosten in rekening. U bent daar vooraf altijd van op de hoogte.

Uitzonderingen

Uiteraard zijn er gevallen waarbij een overeenkomst nodig is. ZWS Incasso werkt voor verschillende (grote) opdrachtgevers, waarbij wij een SLA (Service Level Agreement) overeenkomen. Deze overeenkomst is een type overeenkomst waarin afspraken staan tussen aanbieder en afnemer van een dienst of product. Bijvoorbeeld de werkwijze, doorlooptijd en manier van dossierbehandeling. Ook wordt er vaak wat afgesproken over de resultaten en de momenten waarop alles wordt geëvalueerd.

Incasso zonder contracten en/of abonnementen? ZWS Incasso gaat snel en gemakkelijk voor u aan de slag! Dien online uw dossier in of neem contact met ons op.×