Wil jij bij ons team komen?

ZWS Incasso_Wil jij bij ons team

Wil jij bij ons team komen?

ZWS Incasso groeit! En om deze groei te kunnen doorstaan, zoeken wij uitbreiding voor ons team! Zo zijn wij op zoek naar een medewerker Gerechtelijke Incasso.

Over ZWS Incasso

ZWS Incasso ondersteunt en adviseert haar opdrachtgevers op het gebied van Incasso en Debiteurenbeheer. ZWS Incasso beschouwt elke incasso-opdracht als een zaak apart en is aantonend een factor van belang voor grotere en kleinere ondernemingen.
ZWS Incasso werkt voor verschillende bedrijven binnen diverse branches. Van de timmerman op de hoek, tot beursgenoteerde multinationals.

Over de functie

In jouw rol als medewerker Gerechtelijke Incasso heb je de vrijheid om, binnen de kaders, op jouw manier je portefeuille te beheren. Het belang van onze opdrachtgevers staat daarbij altijd bovenaan.

De Gerechtelijke afdeling is het vervolg op de minnelijke afdeling, maar kent ook een selectie werkzaamheden die direct instromen. Van het opstellen/verbeteren van Algemene Voorwaarden tot het opstellen van de dagvaarding; Onze Gerechtelijke afdeling is van alle markten thuis.

Samen met ons netwerk aan Deurwaarderskantoren en Advocaten, bedienen wij onze opdrachtgevers van A tot Z. Jij beoordeelt per dossier wat de beste manier van werken is en bespreekt dit met de opdrachtgever. Je onderhoud nauw contact met de opdrachtgever en bent creatief in het zoeken naar oplossingen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Je krijgt de zelfstandigheid om op je eigen manier, met de aanwezige systemen, je portefeuille te beheren. Dat doe je op zo’n manier dat het overzichtelijk is voor zowel ons als de opdrachtgever. Je zegt wat je doet, en je doet wat je zegt.

Je stelt de (concept)dagvaarding op, en gaat samen met de opdrachtgever naar comparities. Je treft schikkingen met debiteuren en doet alles in het belang van de opdrachtgever.
Je hebt de vrijheid om volgens je eigen planning te werken. Daarnaast bieden wij dagelijks een lunch, bestellen wij met de boodschappen wat jij graag eet en drinkt, en kies je je eigen werkplek. Wij vieren successen, delen kennis en leren van elkaars fouten en ontdekkingen. Onze werkvloer is een gezellige plek.

ZWS Incasso biedt haar collega’s en relaties/opdrachtgevers graag een gezellig vrijdagmiddag borrel, de mogelijkheid om wedstrijden van Almere City FC te bezoeken en andere (netwerk)evenementen.

ZWS Incasso is maatschappelijk betrokken bij verschillende initiatieven en organiseert zelf evenementen voor bijvoorbeeld goede doelen.

Wij bieden een concurrerend salaris, doorgroeimogelijkheden, persoonlijke ontwikkelmogelijkheden, vrijheid, gezelligheid en de mogelijkheid jezelf onmisbaar te maken.

Ons ideale teamlid

Je bent in het bezit van een (Juridische) HBO opleiding, en volgt deze op dit moment. Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar en flexibel qua werktijden. Je draagt verbeterpunten aan in het proces daar waar nodig, je bent in staat zelfstandig te werken en voert waar nodig overleg met de Deurwaarder, advocaat of collega.

Je hebt een winnaarsmentaliteit en doet er alles aan om het beste voor onze opdrachtgever te realiseren. Je bent aanspreekpunt voor collega’s en opdrachtgever en kan de behoefte van opdrachtgevers goed vertalen.

Reageer snel

Heb je vragen of wil je gewoon meer weten over ZWS en/of de functie? Bel dan met 036 – 260 260 2, optie 1.

Graag ontvangen wij je motivatiebrief, voorzien van je CV, via e-mail. Dat kan naar cv@zwsgroep.nl

Kennismaken kan op korte termijn, en mogelijk deze week al!×