Ieder Financieel geschil kent ook een Commercieel belang

Ieder Financieel geschil kent ook een Commercieel belang

Ieder Financieel geschil kent ook een Commercieel belang

ZWS Incasso merkt dat bedrijven regelmatig angstig zijn om hun openstaande facturen uit te besteden een aan incassobureau. Dat is begrijpelijk. Echter; Ieder Financieel geschil kent ook een Commercieel belang. ZWS Incasso begrijpt dat.

Wel of niet een Incassobureau inschakelen

Ieder Financieel geschil kent ook een Commercieel belang. Wij merken dat het moment om een incassobureau in te schakelen vaak wordt uitgesteld. “Het is een grote klant” of “Wij werken al 25 jaar voor deze klant” zijn allerlei logische gedachtes op het moment dat er een financieel geschil ontstaat. Al deze afwegingen zijn ook terecht. Maar facturen laten openstaan of geen actie durven ondernemen, lost het probleem niet op.

Het (negatieve) beeld dat vaak over een Incassobureau heerst, speelt daarbij een grote rol. Natuurlijk zijn er incassobureaus die je liever niet in contact laat komen met je klanten. Maar indien je met de juiste incassopartner werkt, is het inschakelen van een incassobureau niet spannend. Sterker nog; Bij ZWS Incasso durven wij te stellen dat het tijdig inschakelen van ons, het vertrekpunt kan zijn van een vernieuwde samenwerking. Ieder Financieel geschil kent ook een commercieel belang. En dat is net zo belangrijk.

Ieder financieel geschil kent ook een commercieel belang

Bij ZWS Incasso snappen wij alle belangen. En aan ons is de taak om alle belangen te behartigen. Als een bedrijf kiest voor een samenwerking met een incassobureau die, spreekwoordelijk, met de botte bijl hakt, dan straalt dit uit naar uw bedrijf. Nu zeggen sommige mensen daarover: Ik wil toch geen zaken meer doen met die klant. Dat kan. En die keuze is natuurlijk aan U. Maar ook in dat geval is het van belang te zorgen dat uw bedrijf geen slechte naam of uitstraling krijgt. Het is dus belangrijk de partijen waarmee u werkt, nauwkeurig te kiezen. Respectvol en vriendelijk incasseren is de ideale combinatie: Doeltreffend op beide vlakken. (Eerder hebben wij daar al eens wat over geuit). Vriendelijk en doeltreffend is overigens niet hetzelfde als: Soft.

ZWS Incasso als uw Incassobureau

Overweegt u het inschakelen van een Incassobureau, en herkent u zichzelf in bovenstaande? ZWS Incasso begrijpt u volledig. ZWS Incasso is dan ook de aangewezen partij als het goed over doeltreffend incasseren, met oog voor al uw belangen. Daarnaast biedt ZWS Incasso de mogelijkheid om gebruik te maken van een voor u op maat gemaakte werkwijze. Geen standaard incassotrajecten of zelfdenkende systemen die actief uitvoeren die ongewenst zijn. Benieuwd naar hoe wij werken? Neem vrijblijvend contact met ons op, en die vandaag uw dossier nog in.

Ga naar www.zwsincasso.nl of bel met 036 – 260 260 2×