Ervaar de kracht van ZWS Incasso

ZWS Incasso_De kracht van ZWS Incasso

Ervaar de kracht van ZWS Incasso

Veel sportscholen werken met een abonnement. Nu kun je een klant die zijn contributie niet betaald wel de toegang ontzeggen, maar daarmee incasseer je niet altijd de gelden. ZWS biedt ondersteuning. Ervaar de kracht van ZWS Incasso.

Innen van contributie

Het innen van contributiegelden geschiedt doorgaans op verschillende manieren. Sportverenigingen, zoals een voetbalclub, doen dit vaak jaarlijks. Er wordt dan eenmalig een factuur gestuurd voor het komende seizoen.

Bij sportscholen is het gebruikelijk om maandelijks te betalen. Natuurlijk hangt dat af van de vorm van lidmaatschap, maar een maandelijkse betaling is zeer gebruikelijk.

Iedere wijze van betalen kent zijn/haar eigen risico’s en behoeft een eigen plan van aanpak en werkwijze.

Ervaar de kracht van ZWS Incasso

Voor verschillende sportscholen, sportverenigingen en hobbyclubs, incasseert ZWS Incasso de contributie. De afgelopen weken weten steeds meer sportclubs, sportscholen en verenigingen ZWS Incasso te vinden.

Door dat ZWS Incasso een ruime ervaring heeft met sportscholen en verenigingen, en snapt dat er een balans moet zijn in het financiële belang en het commerciële belang, werken wij naar tevredenheid voor deze branche. Zo factureert en incasseert ZWS Incasso al meerdere seizoenen de contributie voor Sporting Almere. Ook mogen wij ons al enkele jaren vaste incassopartner noemen van Almere City FC. Maar ook voor de Nederlandse Porsche Club doen wij incassowerkzaamheden.

Een goed incassobureau kent zijn gelijkenissen met sport. Het is een kwestie van doorzetten, aanvoelen, vasthoudendheid en discipline. Wij zeggen tegen onze nieuwe klanten dan ook vaak: Ervaar de kracht van ZWS Incasso.

De mogelijkheden van ZWS Incasso

Ook voor uw vereniging, sportschool of autoclub kunt u terecht bij ZWS Incasso. Wij snappen dat in veel gevallen de kosten laag moeten blijven, en het resultaat hoog. ZWS Incasso rekent dan ook passende tarieven voor een krachtige dienstverlening. Of het nu gaat om het incasseren van niet betalende leden, of het versturen van uw facturen; ZWS Incasso begint waar uw werkzaamheden stoppen. Zo vormen wij een verlengstuk van uw organisatie. Groot of klein.

Dien direct uw dossier in, of neem contact met ons op! Bellen kan ook via 036 – 303 1353.×