ZWS Incasso trotse sponsor BZC13

ZWS Incasso_Trotse sponsor van BZC13 (2)

ZWS Incasso trotse sponsor BZC13

ZWS Incasso is trotse sponsor geworden van BZC13 uit Loosdrecht. Omdat ZWS Incasso bewegen en gezondheid motiveert en onze collega Roger al jaren lang voetbalt bij deze vereniging, heeft ZWS Incasso ervoor gekozen het team JO18-1 te sponsoren. ZWS Incasso is zowel shirtsponsor als ook bord sponsor geworden.

ZWS Incasso trotse sponsor BZC13

ZWS Incasso incasseert niet alleen op een Maatschappelijk Verantwoorde Wijze. ZWS Incasso ondersteunt maatschappelijke instellingen en initiatieven. Zo is ZWS Incasso, onder andere, sponsor van Almere City FC en voetbalvereniging Sporting Almere.

Zowel Almere City FC en Sporting Almere worden door ZWS Incasso ondersteunt op het gebied van Facturatie, Debiteurenbeheer en/of Incasso.

Het liefst doet ZWS Incasso een sponsoring met functionaliteit. Los van dat wij het belangrijk vinden om te steunen, geloven wij erg in een wederzijdse samenwerking.

BZC13

BZC ’13 is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Hilversum in Noord-Holland. De club is ontstaan op 1 juli 2013 uit een fusie tussen HFC Bloemenkwartier 1921 en HVV de Zebra’s. Het eerste elftal komt uit in de Vierde klasse zaterdag (2020/21).

BZC ’13 speelt op Sportpark ‘t Jagerspaadje in Loosdrecht.

ZWS Incasso is trotse sponsor van BZC13.

ZWS Incasso

Met een incassotraject van ZWS Incasso – hét incassobureau uit Almere met een landelijke dekking – worden de facturen voor uw geleverde diensten op een professionele wijze geïncasseerd en blijft de goede relatie met uw klant behouden.

Een flexibel incassotraject waarin de band met uw klant centraal staat vinden wij belangrijk. Samen met u zorgen we ervoor dat uw debiteuren snel betalen; hoe klein of groot het openstaande bedrag ook is. Voor ZWS Incasso is ieder dossier een belangrijk dossier.

Gevestigd in Almere maar Landelijk actief. ZWS Incasso incasseert op een maatschappelijk verantwoorde wijze.

ZWS Incasso ondersteunt en bedenkt initiatieven met een maatschappelijk karakter. Zo probeert ook ZWS Incasso haar steentje bij te dragen aan een verantwoorde maatschappij.

Bzc13 ZWS
Bzc13 ZWS


×